Хасково. Благодарствено писмо за оказано съдействие за участие във фестивал

...
Хасково. Благодарствено писмо за оказано съдействие за участие във фестивал
Коментари Харесай

Хасково: Кметът Добри Беливанов получи благодарствено писмо и златен медал от клуба на инвалидите

Хасково. Благодарствено писмо за оказано подпомагане за присъединяване във фестивал връчиха през днешния ден представители на съдружие „ Клуб на инвалидите с физически увреждания “ на кмета на Хасково Добри Беливанов. Това оповестиха от пресцентъра на Общината . Благодарение на обезпечените от кмета два микробуса хорът за национални песни на сдружението е взел участие на интернационален фестивал за хората с увреждания в Смолян.
Председателят на клуба Милка Костова съобщи, че за първи път е поискала и незабавно е получила поддръжка от кмета Добри Беливанов. Тя добави, че присъединяване в сходен хор е извънредно значимо за хората с увреждания тъй като по този начин те потвърждават, че са като всички останали.
Три златни медала е спечелил хасковският хор на фестивала. Единият от тях за изцяло показване певиците подариха на кмета Добри Беливанов, дружно със особено благодарствено писмо. В писмото се споделя „ За нас, които сме в неравностойно състояние, всяка сходна поддръжка е от изключителна значимост и ние я ценим доста високо. С поддръжката си Вие осъществявате тези толкоз използвана като „ мантра “ от политиците и напълно не постоянно изпълнявана интеграция на инвалидите. Пожелаваме Ви да сте здрав и все по този начин радушен към проблемите и потребностите на хората! “.
Добри Беливанов благодари за жеста и съобщи, че този хор ще бъде включван в идни празници в Хасково с цел да могат повече хора да видят какъв брой надарени хасковлийки има. А златният орден и грамотата ще бъдат изложени в специфичните витрини за сходни дарове на втория етаж на Община Хасково.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР