Хасково. 9 фирми участват в обществена поръчка за изработване на

...
Хасково. 9 фирми участват в обществена поръчка за изработване на
Коментари Харесай

9 фирми участват в обществена поръчка за изработване на Общ устройствен план на Хасково

Хасково. 9 компании вземат участие в социална поръчка за разработване на общ организационен проект на Хасково. Това оповестиха от пресцентъра на Община Хасково. Днес офертите бяха отворени от комисия с ръководител Велин Балкански, зам.- кмет на общината. На съвещанието на комисията участваха представители на някои от претендентите по публичната поръчка и публицисти.
Документацията на един от участниците не бе отворена,заради липса на информация на плика с документите кои са участниците в ДЗЗД/липсва име на компания или компании изписано е единствено ДЗЗД/. По този метод комисията не може откри дали не е в спор с някой от участниците. При отварянето на офертите се попълнят заявления, в които членовете на комисията декларират, че нямат спор на ползи с никой от участниците в търга.
Обществената поръчка е за изработването на общ усторйсвен проект на община Хасково, включващ екологична оценка и оценка на съгласуемост. Прогнозната стойност на поръчката е 450 000 лв. без Данък добавена стойност. Проектът ще обгръща общината с всички обитаеми места и землищата им.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР