Хасковлията Кулагин яде бой във ВИП Брадър от димитровградчанка От

...
Хасковлията Кулагин яде бой във ВИП Брадър от димитровградчанка От
Коментари Харесай

Изгониха хасковлията Кулагин от Къщата

Хасковлията Кулагин яде пердах във ВИП Брадър от димитровградчанка

От главен кандидат за победител във VIP Brother, хасковлията Валентин Кулагин се срина до етикета " позорно изпъден " от шоуто. Явно зашеметен от получената поддръжка преди седмица - цели 84% от вота, гримьорът реши, че му е разрешено всичко и вербалните му офанзиви надминаха всякаква граница.

Той ръсеше обиди към съвсем всички съквартиранти, а чашата преля, откакто изпочупи чаши и чинии в кухнята. Защото " мизерниците не си прибират нещата след ястие ". Кулагин очевидно не бе в час и стартира да изисква като че ли той дефинира разпоредбите в играта, което наостри останалите за следващ път против него.

Кулагин изиска незабавна среща с доктор, поради издут пръст. За това той упрекна както Биг Брадър поради задачите, които се дават, по този начин и Петко, който се опита да го прибере при опита му да напусне Къщата. Докато чакаше лекарския екип, Валентин стартира да чупи сервиза в Къщата, да се заканва на съквартирантите и на Биг Брадър, даже лекарката, която пристигна да прегледа гримьора, трябваше да изтърпи държанието му.
Първа не устоя Ваня Костова, която се опита да му набута салфетка в устата. Кулагин не остана задължен и върна жеста като я удари през устата със скилидка чесън. Певицата пък стартира да го постанова с пластмасова бутилка с вода. И двете подиуми бяха бутафорни и смешни, само че въпреки всичко представляваха нарушаване на разпоредбите и в последна сметка номинациите бяха анулирани. Зрителите пък трябваше да дефинират посредством гласоподаване Кулагин или Костова би трябвало да напусне.

В последна сметка Кулагин събра 71% негативен избор и напусна наложително шоуто. Той беше посрещнат с освиркване, само че отново съобщи, че в тази ситуация той е жертвата.

Източник:Dnes.bg

Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР