Хасковлията Генади Пушкарски, който има богато досие от криминални регистрации,

...
Хасковлията Генади Пушкарски, който има богато досие от криминални регистрации,
Коментари Харесай

Хасковският крими герой Генади пак е на топло след кражба в комбина с ром

Хасковлията Генади Пушкарски, който има богато досие от престъпни регистрации, за следващ път се озова в ареста при опит за кражба, оповестява Haskovo.net.

Около 23 часа предходната нощ той и негов приятел на име Васил от ромски генезис са хванати на мястото на престъплението. Тогава двамата мъже атакували апартамент на ул. „ Червена стена” в Хасково. При разтрошаване на ключалката на жилището на шестия етаж съседи дочули звук и подали сигнал на незабавния телефон 112. Изпратеният на място полицейски автопатрул заварил на място маскираните обирджии, предотвратявайки кражба в дома. Униформените тръшнали на земята нападателите, които са били арестувани до 24 часа. При задържането им обаче наизлезли съседите, които през вчерашния ден и през днешния ден развълнувано разясняват зрелищния арест на двамата хасковлии.

От полицията потвърдиха за предотвратения опит за кражба и допълниха, че по случая е формирано досъдебно произвеждане.
Пушкарски е оковаван в белезници не за първи път. Той беше закопчан през 2013 година дружно с различен хасковлия - Румен Атанасов-Дявола при опит да оберат Обредния дом в Хасково.

Тогава служителите на реда още веднъж съумяха да предотвратят закононарушението. По-късно на първа инстанция съдът наложи санкции от 2 година затвор за Пушкарски и 11 м. решетки за Румен Атанасов. Двамата бяха обвинени за още няколко удара, измежду които обирът на металната каса от БЧК-Хасково.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР