Хъски се превърна в герой, след като не се отдели

...
Хъски се превърна в герой, след като не се отдели
Коментари Харесай

Грижовно хъски спаси седем новородени котенца

Хъски се трансформира в воин, откакто не се отдели и избави седем новородени котенца, изоставени в кашон, написа в. " Метро ".

Името на благородното животно е Банър. Тя разкрила котилото, което било подхвърлено в гората, където да откри гибелта си.



Нейната господарка Уитни Брали споделя, че била у дома с кучето, когато то почнало да се държи непривично. Хъскито я дърпало за дрехата, с цел да излязат на открито.

" Тя се държа като смахната цялата заран ", спомня си госпожа Брали, като отбелязва, че за пръв път Банър почнала да не се подчинява на заповедите на стопанката си.



Когато била изведена на разходка Банър незабавно се стрелнала към гората . Животното се завряло в кашон и оттова извадило новородено котенце с бял цвят. Освен него, полуживи, имало още шест други бебета.

Случката се разиграла в Менло , щата Джорджия . Сега 3-годишната Банър обгрижва откритото свърталище като сърцата майка.

Щом котенцата били пренесени в дома на госпожа Брали, хъскито не се отделило от тях, като ги ближело, премествало в устата си и почиствало.


Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР