Хъски се превърна в герой, след като не се отдели

...
Хъски се превърна в герой, след като не се отдели
Коментари Харесай

Грижовно хъски спаси седем новородени котенца

Хъски се трансформира в воин , откакто не се отдели и избави седем новородени котенца, изоставени в кашон, написа в. " Метро ".
 
Името на благородното животно е Банър . Тя разкрила котилото, което било подхвърлено в гората, където да откри гибелта си.  

A post shared by (@bannerthesuperdog) on Jul 11, 2018 at 11:32am PDT
Нейната господарка Уитни Брали споделя, че била у дома с кучето, когато то почнало да се държи непривично. Хъскито я дърпало за дрехата, с цел да излязат на открито.
 
" Тя се държа като смахната цялата заран ", спомня си госпожа Брали, като отбелязва, че за пръв път Банър почнала да не се подчинява на заповедите на стопанката си.  

A post shared by (@bannerthesuperdog) on Jul 4, 2018 at 4:19pm PDT
Когато била изведена на разходка Банър незабавно се стрелнала към гората . Животното се завряло в кашон и оттова извадило новородено котенце с бял цвят. Освен него, полуживи, имало още шест други бебета.  

A post shared by (@bannerthesuperdog) on Jul 12, 2018 at 2:28pm PDT
Случката се разиграла в Менло , щата Джорджия . Сега 3-годишната Банър обгрижва откритото свърталище като сърцата майка.
 
Щом котенцата били пренесени в дома на госпожа Брали, хъскито не се отделило от тях, като ги ближело, премествало в устата си и почиствало.  

A post shared by (@bannerthesuperdog) on Jul 12, 2018 at 11:53am PDT
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР