„Хасан Адемов е с положителна проба. Не съм упълномощен от

...
„Хасан Адемов е с положителна проба. Не съм упълномощен от
Коментари Харесай

Ген. Мутафчийски каза какво се случва с депутата Хасан Адемов, който е с коронавирус НА ЖИВО

„ Хасан Адемов е с позитивна проба. Не съм акредитиран от него да разясня здравословното му положение. Към момента постъпва в болница “, това разгласи на постоянния брифинг началникът на Националния действен щаб ген.-майор Венцислав Мутафчийски.

БЛИЦ напомня, че по-рано през днешния ден той разкри какъв брой са новите случаи на диагностицирани с COVID-19 у нас .

„ Кои хора ще се изследва от Народното събрание (НС) ще се подаде от госпожа Цвета Караянчева. Каквото лист ни се подаде – това ще изследваме “, разясни още шефът на ВМА в отговор на това кои ще бъдат тествани за ковид с изключение на депутатите.

„ Епидемиолозите ще създадат изследване на въпросния народен представител, с цел да видят кои са най-близките му контакти “, сподели още ген. Мутафчийски във връзка контактните лица на депутата Хасан Адемов.

„ Депутатите през днешния ден ще бъдат тестувани. Установяват се лицата им с непосредствен контакт. Ако депутатите дадат негативни резултати, то ще продължат да работят. Ние не можем да закрием страната “, добави той.

БЛИЦ напомня, че във вторник вечерта ръководителят на Народното събрание (НС) Цвета Караянчева съобщи, че депутатът от Движение за права и свободи Хасан Адемов е диагностициран с ковид .

„ Скоро ще остане нито една постройка в България, която да остане незаразена с ковид. Все отново има процедури, които се съблюдават – вършат се дезинфекции всеки ден. както в Народно събрание, по този начин и в Министерски съвет “, успокои началникът на Националния действен щаб.

Шефът на ВМА призна, че през вчерашния ден е имало подозрително позитивен тес за ковид в администрацията на ВМА: „ Направихме всичко належащо. Чакаме резултатите в този момент “.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР