Харви Уейнстейн настоява, че е помогнал на жените в Холивуд

...
Харви Уейнстейн настоява, че е помогнал на жените в Холивуд
Коментари Харесай

Харви Уейнстейн: Аз съм забравеният пионер

Харви Уейнстейн упорства, че е оказал помощ на дамите в Холивуд повече, от който и да е различен кинаджия в историята на бизнеса. Продуцентът претърпя интервенция на гръбнака през уикенда, само че в този момент събра сили за изявление пред „ New York Post “, което той организира от болничното си легло. Харви поддържа смелото си изказване с контракт на стойност 10 милиона $, който той обезпечил на Гуинет Полтроу – една от обвинителките му, давайки подтик на кариерата й.

„ Искам да бъда приет за достиженията си, а не съден за това, в което съм се трансформирал. Имам възприятието, че съм забравеният мъж. Направил съм повече филми със дами режисьори, както и повече филми за дами, от който и да е различен. И го реализирах преди 30 години, а не в този момент, когато е на мода. Бях първи – аз съм пионерът. Изглежда, че всички не помниха това. Благодарение на мен, Полтроу беше най-високоплатената актриса по това време. Дори с по-големи възнаграждения от мъжете “, съобщи Уейнстейн.

Харви даде изявлението, откакто гаранцията му бе вдигната на 5 милиона $. Както знаем, той бе упрекнат от няколко дами в полова експанзия и от поливината Холивуд в непристойно държание. Има възможност продуцентът да бъде наказан на пожизнен затвор.  
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР