Харви Уайнстийн, който е обвинен в сексуален тормоз и сексуално

...
Харви Уайнстийн, който е обвинен в сексуален тормоз и сексуално
Коментари Харесай

Продуцентът Харви Уайнстийн нае нови адвокати

Харви Уайнстийн, който е упрекнат в полов тормоз и полово принуждение, нае нов влиятелен екип от юристи, откакто нюйоркският юрист Бен Брафман, който защитаваше ползите му, отхвърли да го съставлява, оповестиха Асошиейтед прес и Франс прес.

Новият му екип включва юриста от Флорида Хосе Баес, съдействал през 2008 година за издаване на оправдателна присъда в делото против Кейси Антъни, упрекната в убийството на щерка си. В екипа е също Робърт Съливан, считан за експерт по правосъдните каузи, в които е невероятно обвинените да бъдат предпазени, и учител в Харвард. "Потвърждавам, че аз и Съливан сме включени в екипа - съобщи Баес. - Уайнстийн твърди, че е почтен, и ние се радваме, че ще му помогнем да се отбрани. "

Баес и Съливан неотдавна бяха адовокати на актрисата Роуз Макгауън, една от дамите, чиито обвинявания в секуално принуждение против продуцента Уайнстйн доведоха до появяването на придвижването #Аз също. През 2017 година актрисата бе упрекната в владеене на кокаин, откакто дрогата бе открита в нейни персонални движимости, които е не запомнила в аероплан. Макар да отхвърляше, че дрогата й принадлежи, Макгауън бе наказана да заплати 2500 $ санкция и получи 12-месечна условна присъда. Баес и Съливан означиха в собствен имейл, че казусът е завършен и че откакто се съветвали със експерти по нравственос, били уверени, че няма спор на ползи.

В новия екип от юристи на Уайнстийн са също Памела Маки, защитавала ползите на звездата от НБА Коби Брайънт, и някогашният прокурор от Манхатън Дънкан Лавин. Четиричленният екип е като съвременна версия на "дрийм отбора ", съдействал за издаване на оправдателна присъда в делото за ликвидиране против О Джей Симпсън през 1995 г.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР