Хърватският шампион Динамо (Загреб) прегази като гост с 4:0 елиминиралия

...
Хърватският шампион Динамо (Загреб) прегази като гост с 4:0 елиминиралия
Коментари Харесай

Динамо Загреб унижи екзекутора на “орлите”

Хърватският първенец Динамо (Загреб) прегази като посетител с 4:0 отстранилия Лудогорец в първия квалификационен кръг на Шампионската лига маджарски отличник Ференцварош и с общ резултат 5:1 продължава напред.
Ариян Адеми в 16-ата минута смълча препълнените трибуни на стадиона на Ференцварош, откакто откри резултата след подаване на Даниел Олмо. В края на полувремето домакините имаша късмет да върнат едно попадение, само че удар на Сигер не съумя да откри вратата. На почивката почитателите бяха изпълнени с оптимизъм и чакаха ураганно начало за своя отбор, само че очакванията им бяха бързо попарени. С два бързи гола на Бруно Петкович (47) и Даниел Олмо (55) Динамо прати Ференцварош в нокаут, а Амер Гояк оформи крайния резултат в 79-ата. Домакините доиграха в понижен състав, откакто босненецът Елдар Чивич получи втори жълт картон в 68-ата минута. Динамо можеше да стигне и до пети гол, само че в 89-ата минута Петкович пропусна дузпа.
Така противник на Динамо в плейофа за влизане в групите на Шампионската лига ще бъде норвежкия Розенборг, а първият мач е на 21 август в Загреб. Шампионска Лига 3 кръг, вторник 13 август  Ференцварош 0:4краен резулат  Динамо Загреб
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР