Хърватският полузащитник на Реал Мадрид Лука Модрич е заслужен носител

...
Хърватският полузащитник на Реал Мадрид Лука Модрич е заслужен носител
Коментари Харесай

Солари: Това е годината на Модрич

Хърватският полузащитник на Реал Мадрид Лука Модрич е подобаващ притежател на премията за,,най-добър футболист “ на Франс Футбол, съобщи треньорът на,,белите “ Сантяго Солари преди утрешния реванш с Мелийя за Купата на Краля. 33-годишният футболист завоюва за трети следващ път Шампионската лига с,,Кралския клуб “ и бе с съществена заслуга за класирането на край на хърватите на Световното състезание в Русия, където,,шахматистите “ изгубиха с 4:2 от Франция.

,,Това е годината на Модрич “, стартира Солари.,,Фокусът би трябвало да е върху него. Той имаше прелестна година, както на клубно, по този начин и на национално равнище. Това отличие идва в един интервал на зрялост по време на неговата кариера. Смятам, че точно на тази възраст е извънредно скъпо да спечелиш подобен приз, защото го оценяваш повече. Всички в тима сме щастливи за него “, приключи наставникът.

Модрич прекъсна хегемонията на Лионел Меси и Кристиано Роналдо, които бяха спечелили в последните 10 години на влиятелната ранглиста. Тази година Меси остана на пета позиция – за първи път отвън тройката след 2006 година, а Роналдо приключи за шести път на второ място, изравнявайки по този индикатор точно своя аржентински противник. В идващия кръг в Ла Лига Реал Мадрид гостуват на Уеска в неделя следобяд. /БГНЕС
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР