Хърватският национален селекционер Златко Далич определи Бразилия като страховит съперник

...
Хърватският национален селекционер Златко Далич определи Бразилия като страховит съперник
Коментари Харесай

Златко Далич: Няма какво да се лъжем, Бразилия е фаворит

Хърватският народен селекционер Златко Далич дефинира Бразилия като " застрашителен " противник преди четвъртфиналния дуел сред двата тима на Световното състезание по футбол в Катар.

Петкратните първенци надделяха с 4:1 Република Корея на осминафиналите, а в мача против Хърватия бразилците могат да бъдат още по-силни поради навлизащи във форма футболисти. Левият бек Алекс Сандро най-вероятно ще се завърне в състава след лекуване на контузия, а нападателят Неймар и бранителят Данило към този момент записаха минути против корейците. 

Селекционерът Тите по всяка възможност ще разполага с най-хубавия си вероятен състав. Данило и Сандро ще заемат местата на двата бека, а централният бранител Едер Милитао ще седне още веднъж на пейката, предвижда организация Ройтерс. Неймар пък игра 80 минути против Република Корея и вкара гол, което ще го стимулира още повече за попадение и против Хърватия. Той е единствено на едно от равнене на върха на Пеле при най-хубавите изпълнители в историята на националния тим (77).

Хърватия пък победи Япония с дузпи след тъждество 1:1 в постоянното време. Лидери на тима още веднъж ще бъдат финалистите от 2018 Лука Модрич, Деян Ловрен, Иван Перишич и Марсело Брозович.

" Няма какво да се лъжем, Бразилия е любимец ", съобщи Далич, представен от Ройтерс.

" Бразилците са може би най-силният тим досега на Световното състезание. Обърнете внимание на футболистите им, техните качества, умения и стойност. Те наподобяват страховито. Длъжни сме да влезем в мача със самочувствие и религия. Трябва да се възползваме от възможностите ни и да се радваме, че играем с Бразилия на четвъртфинал ".
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР