Хърватският гранд Динамо Загреб отново поглежда към България и в

...
Хърватският гранд Динамо Загреб отново поглежда към България и в
Коментари Харесай

Динамо пристига във Варна

Хърватският гранд Динамо Загреб още веднъж поглежда към България и в частност Варна по отношение на футболна клиника, която ще организира в морската ни столица на 6, 7 и 8 май 2023 година (събота, неделя и понеделник), оповестяват уредниците. Като формален сътрудник на хърватите за България, Динамо Варна ще е хазаин на мероприятието.

След три сполучливо състояли се събития през 2022 година, а точно футболна клиника, футболен лагер и треньорско образование, Динамо Загреб още веднъж ще изпратят експерти от академията си, с цел да спомогнат за футболното развиване на българските деца, юноши и треньори.

През последното десетилетие загребската школа непроменяемо е измежду най-хубавите и продуктивни 5 футболни академии в Европа и образува футболисти на високо равнище, само че също по този начин и персони с полезности и темперамент.

Сега хърватският гранд идва във Варна и отваря вратите си за българските подрастващи футболисти, с цел да могат те да попият от методиката на Динамо Загреб и да се учат футболно от нея.

Паралелно с лагера за децата, ще се организира и треньорско образование с практическа и теоретична устременост за родни треньори, които желаят да обогатят и надградят знанията си.

За трите дни на събитието, Динамо Загреб ще организира 6 подготвителни сесии по тяхната методология (по две на ден) в наличието на треньори от академията им.

Идеята на събитието е родните подрастващи футболисти да имат опцията да се учат по методите на работа на Динамо Загреб и да обогатят футболния си багаж с нови знания за обичаната игра и умения на футболния терен.

Футболната клиника е отворена за наборите от 2010 до 2016 година в това число.

Заместник шефът Анджелко Иванжко персонално удостовери присъединяване си в клиниката и треньорското образование, дружно с мениджъра на академията - Тин Салатович.

Регистрации се одобряват през Динамо Варна до 19.04.2023 година посредством попълване на онлайн формуляр с подробна информация във футболен аспект за всеки един участник.

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Снимки: Imago
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР