Хърватският гранд Динамо Загреб отново беше в България и демонстрира

...
Хърватският гранд Динамо Загреб отново беше в България и демонстрира
Коментари Харесай

Млади родни таланти влезнаха в полезрението на Динамо Загреб

Хърватският гранд Динамо Загреб още веднъж беше в България и показва за следващ път за какво е измежду най-силните и продуктивни футболни академии в международен мащаб, обучавайки сполучливо по методологията си 70 български деца и юноши, както и 20 треньори.

В продължение на сполучливите събития с марка Динамо Загреб на родна почва през последните няколко години и в партньорство с единствения им формален спътник в България Динамо Варна, се организира нов лагер и треньорско образование на 6, 7 и 8 май 2023 година В лагера се включиха 70 подрастващи футболисти на възраст сред 8 и 14 години като някои от тях несъмнено сграбчиха окото на заместник-директора на Академията на Динамо Загреб Анджелко Иванжко и тийм мениджъра Тин Салатович, които участваха персонално в морската ни столица и образоваха децата и треньорите по методите на хърватския исполин.

Самият Аджелко Иванжко показа задоволствието си от организацията и провеждането на събитието, както и от качеството, което е видял във футболен аспект измежду играчите и треньорите. В идващите две седмици ще бъдат оповестени публично имената на селектираните български деца от хърватския щаб, които ще имат неповторимата опция да преминат експериментален интервал в Загреб в академията на Динамо.

В рамките на трите дни по време на лагера във Варна се организираха 6 подготвителни сесии и три мастър класа на най-високо равнище, които демонстрираха образно за какво Динамо Загреб е измежду водещите клубове в школуването на младите играчи и тяхната сполучлива реализация в професионалния футбол.

Плановете на Динамо Загреб в България не престават да са значими като идващите стъпки в тактиката им в страната ни са свързани с стратегия за идентифициране на гении в няколко български града. Този план още веднъж ще бъде поверен на формалния им сътрудник в България Динамо Варна и ще се разгърне в границите на целия идващ спортен сезон 2023/2024.

Съвсем скоро ще бъдат и комуникирани детайлите към организацията и провеждането на програмата за идентифициране на млади гении като дотогава от Динамо Загреб привестват българските деца и юноши да упражняват мъдро, крепко и целеустремено всеки ден, с цел да са подготвени за това, което им следва по футбония им път.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР