Хърватската полиция арестува жена, след като откри тялото на сестра

...
Хърватската полиция арестува жена, след като откри тялото на сестра
Коментари Харесай

Откриха тяло на изчезнала хърватка във фризера на сестра й

Хърватската полиция арестува жена, откакто откри тялото на сестра й, изчезнала преди 19 години във фризер в фамилния им дом, съобщи ДПА, базирайки се на локални медии. Говорител на полицията удостовери за ужасяващата находка и за ареста на 45-годишната обвинена в Паловец, село на стотина километра от Загреб. Къщата, където през днешния ден е бил открит трупът, принадлежи на фамилията на Ясмина Доминич, 23-годишна студентка, изчезнала в Загреб през 2000 година Не е известно кой е алармирал на полицията за тялото в единия от фризерите в мазето, написа Нова Варна.

``
реклама

Местни медии цитират съседи, които споделили, че след спиране на електричеството в къщата в близост почнала да се носи неприятна миризма. Макар че Ясмина е изчезнала още през 2000 година, за това е било публично обявено пет години по-късно. Тя живеела в къщата дружно със сестра си, до момента в който не се преместила в Загреб, с цел да следва. Сестра й траяла да живее там дружно със брачна половинка и двете си деца. Бащата на двете сестри се е споминал преди три години, а майка им живее в Германия. Съпругът на обвинената също е бил разпитан от служителите на реда и по-късно освободен. Полицията към момента не е удостоверила публично идентичността на умрялата или повода за гибелта й.

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР