Хърватската футболна легенда Мирослав Блажевич винаги е в добро настроение

...
Хърватската футболна легенда Мирослав Блажевич винаги е в добро настроение
Коментари Харесай

Легендата Блажевич: По-тягостно ми е вкъщи, отколкото когато бях в затвора

Хърватската футболна легенда Мирослав Блажевич постоянно е в положително въодушевление и не пропуща да показва възприятието си за комизъм, само че осъзнава, че е евентуална цел за върлуващия ковид.

"Осъзнайте се всички! Аз съм в рисковата група и сигурно нямаше да се измъкна, в случай че ме пипне този вирус. Седя си в къщата и съм порядъчен, споделя Чиро Блажевич пред вестник "Курир ".

Въпреки обстановката, 85-годишният Блажевич няма нищо срещу дa показва високия си дух. Но въпреки всичко признава, че мъчно устоя сред четирите стени. "Шибано е, сине мой, шибано е. Моля се на Бог да не бъде уловен от това зло, тъй като съм изложен на риск. Ако ме хване, няма да го преживея. Ще си отида от този свят. Седя у дома, много съм порядъчен, чувам всичко, което ми се предлага и работя ", споделя още Блажевич.

Попитан от височината на големия си опит, по какъв начин вижда излизането от тази обстановка, "треньор номер 1 на Хърватия " дава отговор: "Когато видите, че Китай и Америка с всичките си милиарди са безсилни да предотвратят този вирус, какво остава по-късно на елементарния човек? Не мога да се обезверявам, по тази причина е значимо да продължите да бъдете радостни и почтено казано, когато някой ми звънне да ме чуе, ме радва. Между другото, наподобява ми е по-тягосно да заставам в моята колиба, в сравнение с когато бях в пандиза във Франция " (Блажевич прекарва 17 дни в зад решетките), приключва ветеранът.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР