Хърватия буквално надскочи ръста си, за да завърши на второ

...
Хърватия буквално надскочи ръста си, за да завърши на второ
Коментари Харесай

Лука Модрич: Не можем да сме на финал на всеки турнир

Хърватия безусловно надскочи растежа си, с цел да приключи на второ място на Световното състезание през 2018-та година, което бе ненадейно за всички. Но не би трябвало да се счита, че тимът може на всеки шампионат да стига до последния мач, съобщи капитанът на отбора Лука Модрич преди старта им в група D на Евро 2020 против Англия на следващия ден.

"Плавите " шокираха островитяните, откакто ги победиха с 2:1 на полуфинала в Русия, след което обаче нямаха сили да се опълчват на Франция и отстъпиха с 2:4. Преди неделния конфликт на Уембли, Модрич добави, че почитателите им би трябвало да понижат упованията си на този шампионат.

"Нашият пъзел безусловно самичък се подреди в Русия, а и всички късчета бяха налице. Но не можем да сме на край на всеки шампионат, макар че много вдигнахме летвата. Сега би трябвало да бъдем доста по-реалистични, без значение какъв брой уверени сме. Все още имаме вяра, че сме доста добър тим. И първото, което би трябвало да създадем, е да продължим да си имаме вяра ", сподели един от най-хубавите полузащитници в света.

Помолен да разяснява медийните изявления, че новобранците от Хърватия е трябвало да се сблъскат с арогантността на Англия преди епичния мач в Москва презп 2018-та, той изясни, че има поради медиите на Острова.

"Нямам поради толкоз футболистите на Англия, колкото хората към тях, някои от публицистите и ТВ-коментаторите. Да ви кажа, в последно време не чета доста британската преса. Предпочитам да се съсредоточвам върху мача на следващия ден и не желая да заплащам цената на хората кой какво е споделил и заради каква причина ", вметна носителят на Златната топка.

35-годишният плеймейкър съобщи, че чака един нападателен и стимулиран отбор на Англия, който да опита надзор върху срещата в неделя, а също по този начин засипа със суперлативи халфа на Челси Мейсън Маунт.

"Той е доста надарен футболист с доста качества и го чака огромно бъдеще. Съвсем скоро това ще бъде главен футболист за Англия. Англичаните без подозрение ще желаят да се потвърдят пред своята аудитория и ние би трябвало да играем на върха на опциите си, с цел да се потвърдим и да се противопоставим ", сподели още той.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР