Хърватинът Звонимир Микулич почти сигурно няма да остане в Хебър,

...
Хърватинът Звонимир Микулич почти сигурно няма да остане в Хебър,
Коментари Харесай

Звонимир Микулич си тръгва от Хебър

Хърватинът Звонимир Микулич съвсем несъмнено няма да остане в Хебър, без значение дали той ще се избави, или ще изпадне. Договорът му е до края на сезона, написа " Тема спорт ".

Доскоро той лекуваше травма. Върна се в групата за визитата на Спартак Варна, само че в последния мач със Септември Сф, извоюван с 3:1, отново не бе измежду 20-те. Бившият пазач на Левски пристигна с опцията да е титуляр, само че с идването на Любослав Пенев пази Петър Дебърлиев, който, макар че позволи много неточности, е желан.

Във втори следващ мач на Ботев Враца пък се срутва коефициентът за противника му. Преди няколко дни това се случи при визитата на Пирин Бл, която предстоящо бе изгубена. Сега е налице сходен спад и за семейството против Хебър, който е изявен любимец.
 Херо има съществени терзания за феърплея на съответен мач в efbet Лига
Херо има съществени терзания за феърплея на съответен мач в efbet Лига

" Нека всички забъркани в битката за оцеляване играем почтено "

Врачани към този момент се избавиха математически и доиграват сезона. Двубоите провокират и все по-малък интерес у почитателите, които знаят към този момент, че отборът няма да изпадне.

Футболистът на Ботев Марко Мажуга е получил повиквателна за националния тим на ЦАР (Централноафриканска република) за подготвителен лагер, който ще се организира сред 8 и 18 юни в Камерун. На 17 юни е планувана контролна против Ангола. Нападателят прави добра пролет при Даниел Моралес.

Бразилският ментор пък се чака да има в най-близко време среща с управлението на клуба. На нея ще бъде конкретизирано кои играчи напущат, какви ще бъдат привличани, както и подготовката.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР