Хърватинът Лука Белич проговори за развода си с дъщерята на

...
Хърватинът Лука Белич проговори за развода си с дъщерята на
Коментари Харесай

Бившият зет на Стоичков разказа за развода с Христина

Хърватинът Лука Белич проговори за развода си с дъщерята на Христо Стоичков - Христина, часове преди да влезе в сръбския Биг Брадър. Треньорът и някогашен тенисист описа, че разводът му в Америка, където двойката живееше, завършил преди Нова година. Те ще би трябвало обаче да получат и български документи за бракоразвод, тъй като Христина и Лука подвигнаха обилна женитба точно у нас през лятото на 2016 година. Бившият шурей на Камата бе безапелационен, че сега е свободен и подготвен да откри нова обич.

" Не съм живял със фамилията на Стоичков, тъй като ние бяхме в Тексас, а те във Флорида ", описа някогашният брачен партньор на Христина. Той посочи, че любовта с българката завършила още при започване на предходната година и той решил да се върне в Европа. В момента двамата към този момент не поддържат контакти, а Лука даде да се разбере, че се е решил да прибегне до тази фрапантна мярка поради " метода на поведение на Христина ", само че не навлезе допълнително детайлности.

Обеща да опише повече, откакто свикне с живота в риалити предаването " Задруга ", коeто е еквивалент на международния формат " Биг Брадър ". Участието му е изненада както за феновете, по този начин и за приятелите на Лука.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР