Хърватинът Анте Блажевич отказва да си тръгне доброволно от Левски

...
Хърватинът Анте Блажевич отказва да си тръгне доброволно от Левски
Коментари Харесай

Защитник отказва да си тръгне от Левски, иска си всички заплати

Хърватинът Анте Блажевич отхвърля да си тръгне непринудено от Левски или против общоприетите 2-3 заплати отплата. Защитникът е оповестил пред шефовете, че ще скъса контракта си с клуба, в случай че му бъдат изплатени заплатите до края на контракта, написа „ Мач Телеграф “.

Той на този стадий отхвърля да договаря за някакво по-малко обезщетение и упорства да получи всичките си пари. Припомняме, че Блажевич подписа с Левски при започване на сезона за 2 години. Заплатата му е 4 500 евро, а той упорства да получи всичките си хонорари, с цел да си тръгне. Ръководството на Левски няма никакво желание да заплаща тези пари, а настрана и няма непотребни финансови средства.

Към днешна дата " сините " пробват да пречупят Блажевич с гладиаторски тренировки. Той се готви по два пъти дневно с кондиционен треньор и хвърля доста пот в заниманията, само че и това не го отхвърля да изисква всичките си пари от Левски.

Възможно е скоро управлението на клуба да накара хърватина до стои по 8 часа дневно на " Герена ", с цел да гледа остарели мачове на тима сред двете тренировки.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР