Хартс разгроми Хибърниън с 3:0 и продължава да няма загуба

...
Хартс разгроми Хибърниън с 3:0 и продължава да няма загуба
Коментари Харесай

Хартс ликува в дербито на Единбург

Хартс разгроми Хибърниън с 3:0 и продължава да няма загуба в дербито на Единбург от 2019 година. " Сърцата " стигнаха до безапелационния триумф с два гола на Лоурънс Шенкланд и попадение на Стивън Хъмфрис. По този метод Хартс събра 31 точки и се утвърди на третото място в класирането на шотландското състезание, а Хибс е на осмата позиция с актив от 23 точки.

Пред близо 20 000 фенове Хартс поведе в 8-ата минута с прецизен изстрел на звездата си Шенкланд, а още веднъж той се разписа от дузпа в 38-ата. През второто полувреме Хибърниън се опита да отговори, само че не можа да върне интригата, а в самия завършек на дуела Хъмфрис заби трети гол за Хартс.

Абърдийн е във все по-лоша форма и стигна единствено до нулево тъждество вкъщи против Рос Каунти. " Доновете " са четвърти в таблицата, към този момент на 5 точки зад Хартс. Сейнт Джонстън с Греъм Кери в състава си отстъпи с 0:1 на Дънди Юнайтед, а победното попадение за гостите осъществя различен  бивш футболист на ЦСКА-София - Тони Уот. Килмарнък и Сейнт Мирън направиха 0:0, а Ливингстън и Мъдъруел също не се победиха - 1:1.

По-рано през днешния ден Рейнджърс и Селтик сътвориха същинско представление, приключило 2:2. След този мач " детелините " резервираха задатъка си от 9 точки на върха в класирането пред " сините ". На дъното в подреждането е Рос Каунти.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР