Хартс, който претърпя тежка загуба на старта на надпреварата, когато

...
Хартс, който претърпя тежка загуба на старта на надпреварата, когато
Коментари Харесай

Хартс зарадва феновете си с победа след унижението в първия кръг

Хартс, който претърпя тежка загуба на старта на конкуренцията, когато изгубиха с 4:0 като хазаин, завоюва с 2:0 като посетител на първенеца на Латвия РФС и най-малко до известна степен се реваншира на своите почитатели. За отбора от шотландската столица точни бяха Лорънс Шанкланд (43’дузпа) и Алан Форест (90’).

Домакините започнаха интензивно дуела и в търсене на попадение. Те имаха съществени искания за дузпа в 20-ата минута, които не бяха почетени от съдията. Именно това обаче стана в 42-ата минута, когато такава бе отсъдена в интерес на гостите за игра с ръка в наказателното поле на защитник Зад топката застана Лорън Шанкланд и откри за 1:0.

През втората част на терена не се случи нищо забавно до последните 10 минути, когато първо треньорът на домакините бе изпъден от скамейката след два бързи жълти картона, а в добавеното време гостите удвоиха преднината си посредством Алан Форест.

Гледайте спорт на MAX с всички най-вълнуващи мачове от Лига Европа и Лига на Конференциите, онлайн, в ефира на MAX Sport.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР