Харпър Бекъм в компанията на баща си Дейвид бе щракната

...
Харпър Бекъм в компанията на баща си Дейвид бе щракната
Коментари Харесай

Дъщерята на Виктория Бекъм порасна (Вижте 11-годишната Харпър колко се промени – Снимки)

Харпър Бекъм в компанията на татко си Дейвид бе щракната в Париж, когато излезе от хотела и с баща си и се насочиха да поддържат Виктория.  Която провежда ревю за Седмицата на модата във френската столица.

Баща и щерка бяха издокарани в сходни черни тоалети,  до момента в който се насочваха към първокласното събитие. Двамата се държаха за ръцете, а на лицето на тийнейджърката сияеше лека усмивка.

11-годишната щерка на Бекъмови изглеждаше доста пораснала през последно време. Тя очевидно си прекарваше добре в Париж в тъмния си костюм, облечен върху  контрастиращо бяла блузка. Баща й бе избрал сходна визия, в композиция със синя вратовръзка и тъмни очила. И двамата бяха доста елегантни и стилни, разясняват почитателите на фамилията

.

Повечето деца на Виктория се събраха на събитието, подкрепяйки майка си. В своя обява в Инстаграм стилната дизайнерка благодари на децата си, че са я почели. Като разкри, че най-големият й наследник Бруклин  присъства на ревюто със брачната половинка си Никола Пелц, с която Вики имаше търкания. Липсваше  само Ромео, а тя написа: „ Не можех да го направя без вас, обичам ви всички толкоз доста. Целувки от Париж! “

Явно е, че Дейвид и щерка му споделят доста специфична връзка между тях. Баща и дъщерясъщо се държаха за ръце  на път за стилното шоу на Виктория и през септември.

Източник: razkritia.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР