Хърн: Усик иска двубой с Джошуа през 2019Екипът на шампиона

...
Хърн: Усик иска двубой с Джошуа през 2019Екипът на шампиона
Коментари Харесай

Хърн: Усик иска двубой с Джошуа през 2019

Хърн: Усик желае дуел с Джошуа през 2019
Екипът на първенеца в полутежка категория Олександр Усик е изявил предпочитание за мач със международния първенец в тежка категория Антъни Джошуа. Това удостовери промоутъра на британеца Еди Хърн. Украинецът има предпочитание да се бие за международните трофеи при най-тежките, само че преди този момент ще би трябвало да отбрани четирите си пояса в полутежка категория против Тони Белю в събота вечер.

Според Хърн вероятността точно Усик да е вторият конкурент през идната година на Джошуа е доста огромна. Британецът ще направи първата отбрана на международната си купа на 13 април на,,Уембли “, само че името на неговия противник на кръга към момента не е ясно. Запитан по кое време Усик ще се бие в тежка категория, Хърн съобщи за Sky Sports:,,След мача с Белю. Това ще се случи без значение от изхода на срещата – без значение победа или загуба. Той желае мач с Джошуа. Антъни ще изиграе единствено два мача през идната година, тъй че конфликт с Усик ще има след дуела му през април. Не считам, че самият Олександр желае незабавно да се изправи против Джошуа, а в противен случай – той ще желае да изиграе мач с различен конкурент от тежка категория, има доста противници в дивизията, които могат да се бият с него “, добави Хърн.

От своя страна Джошуа се надява да се качи на кръга против Дионтей Уайлдър, който ще пази пояса си в тежка категория на WBC против някогашния международен първенец Тайсън Фюри на 1 декември. Алтернативен вид за противник на Антъни е и Дилиън Уайт, който се бие с Дерек Чисора на 22 декември в мач реванш от конфликта им преди две години.

Самият Джошуа съобщи какво чака от мача сред Усик и Белю тази събота.,,Усик в действителност наподобява като съвършеният боксьор “, показа Ей Джей за Sky Sports.,,Надявам се, Белю да работи върху контра ударите си, тъй като считам, че те могат да противодействат сполучливо против украинеца и да го нокаутират. Тони би трябвало да се заиграе с него, да го подлъже и по-късно да нанесе избухлив удар, който да го повали. Всички сме виждали по какъв начин контраатакува Белю и какъв ляв удар има. Ако успее да го употребява по ефикасен метод, мисля, че има положителни шансове за победа “, приключи Джошуа. Усик, който е първенец на WBA, WBC, IBC и WBO, ще пази пояса си в полутежка категория против Белю в Манчестър в събота вечер. /БГНЕС
Източник: bgnes.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР