Хармонията на Луната и Уран ще спомогне за нестандартното мислене.

...
Хармонията на Луната и Уран ще спомогне за нестандартното мислене.
Коментари Харесай

Астропрогноза: Опасен ден за гордост, високомерие и придирчивост

Хармонията на Луната и Уран ще спомогне за ексцентричното мислене. Денят ще бъде забавен и трогателен за всички, които обичат приключенията и сърпрайзите. За по-консервативните хора всичко ще е непотребна суматоха. На мнозина мъчно ще им се отдаде да работят по авансово формирания проект. Не се учудвайте, в случай че пораждат непредвидени обстановки.

Луната е в символ Стрелец до 21:02ч. Благоприятно време за интелектуална и научна работа, за споразумяване на юридически каузи. Добре е освен да се усвояват нови познания, само че и да се предава опита на другите. Засилва се склонността да се търси правдивост. Пазете се от демонстрация на несъразмерен оптимизъм и горделивост. Луната ускорява вдъхновението, както и придава философска конфигурация на хората. Засилва желанието за пътешестване, за завършения, за живот.

Уязвими са кръвоносната система, черния дроб, жлъчката и тазобедрените стави.

Луната ще се движи на луфт от 16:37ч до 21:02ч. В това време не е добре да се стартира нищо значимо. Да не се подписват документи, да не се прави самопризнание, да не си излиза на първа среща.

В 21:02ч Луната минава в земния знак Козирог.

20 лунен ден стартира от 01:02ч и продължава до 01:56ч на идващия ден. След мрачния деветнайсети ден идва двадесетия ден - денят на превъзмогването на подозренията. Това е интервал на промяна, напредък, прилив на сили, излизане на ново равнище. Днес човек получава опцията да оцени живота си от височината на птичия полет и да разбере, че това, което се случва в него, не е инцидентно. Ако сте задоволително смели, през днешния ден можете да решите да извършите нещо, което непрекъснато сте отлагли за по-късно.
Много добре е, в случай че през днешния ден можете да се отървете от отрицателното минало. Днешният ден ни оказва помощ да намерим същинската независимост. Ето за какво върнете задълженията си, спрете неприятно другарство. Не забравяйте, че всички промени стартират с духовно развиване, а двадесетият лунен ден е съвършен за това.

Може би за известно време ще ви се желае да сте сами със себе си. Това е изцяло обикновено. Всичко обвързвано с астралната, духовната и галактическата сила намира отклик във вътрешният свят на индивида. Много ваши действия през днешния ден могат да се окажат съдбоносни. Която и да е обстановка може да дефинира по-нататъшният ви живот. Освободете се от подозренията си и тягостните си мисли. Опасно е да се изпитва през този лунен ден горделивост, надменност и взискателност. Препоръчва се да се занимавате със фамилните обичаи, домашни отговорности и главно разчистване. Добре е да се молите и да четете свещени текстове.

Полза на организма носят банята и сауната. Болести почнали през днешния ден не са рискови, само че могат да получат затруднение. Забранено е да се напряга зрението.

Отношения - Добър интервал за възобновяване на фамилната естетика. Всички диалози и изясняване на връзки, които сте отлагали до момента, могат да се осъществят.

Секс - В секса не е належащо да внасяте в този момент нови детайли. Старата любовна техника е по-добра, в сравнение с някоя нова. Главното е на двамата сътрудници да им е прелестно и да се усещат удобно.

Бизнес - Твърде продуктивно време за бизнес. Би могло да се реализира доста. Астралната сила способства ефикасната работа във всяка сфера. Благоприятен интервал за приемане на нова служба. Подходящо е да се обръщате с въпроси към началниците, стига да не ги занимавате на вятъра.

Подстрижка – подтиква оптимизма. Ако не ви е време за коафьор, можете в къщи сами да подрежете бретона си или подрежете милиметър от някой кичур. Това значително ще се отрази на вашето настоящо и бъдещо положение.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР