Хармонията на Луната и Уран ще спомогне за нестандартното мислене.

Хармонията на Луната и Уран ще спомогне за нестандартното мислене. ...

Астропрогноза: Опасен ден за гордост, високомерие и придирчивост.


Хармонията на Луната и Уран ще спомогне за нестандартното мислене. Денят ще бъде интересен и вълнуващ за всички, които обичат приключенията и сюрпризите. За по-консервативните хора всичко ще е излишна суетня. На мнозина трудно ще им се отдаде да действат по предварително съставения план. Не се учудвайте, ако възникват непредвидени ситуации.

Луната е в знак Стрелец до 21:02ч. Благоприятно време за интелектуална и научна работа, за уреждане на юридически дела. Добре е не само да се усвояват нови знания, но и да се предава опита на другите. Засилва се склонността да се търси справедливост. Пазете се от проява на прекомерен оптимизъм и гордост. Луната засилва вдъхновението, както и придава философска настройка на хората. Засилва желанието за пътуване, за приключения, за живот.

Уязвими са кръвоносната система, черния дроб, жлъчката и тазобедрените стави.

Луната ще се движи на празен ход от 16:37ч до 21:02ч. В това време не е добре да се започва нищо важно. Да не се подписват документи, да не се прави признание, да не си излиза на първа среща.

В 21:02ч Луната преминава в земния знак Козирог.

20 лунен ден започва от 01:02ч и продължава до 01:56ч на следващия ден. След мрачния деветнайсети ден идва двадесетия ден - денят на преодоляването на съмненията. Това е период на трансформация, възход, прилив на сили, излизане на ново ниво. Днес човек получава възможността да оцени живота си от височината на птичия полет и да разбере, че това, което се случва в него, не е случайно. Ако сте достатъчно смели, днес можете да решите да направите нещо, което постоянно сте отлагли за по-късно.
Много добре е, ако днес можете да се отървете от негативното минало. Днешният ден ни помага да намерим истинската свобода. Ето защо върнете дълговете си, спрете неприятно общуване. Не забравяйте, че всички промени започват с духовно развитие, а двадесетият лунен ден е идеален за това.

Може би за известно време ще ви се иска да сте сами със себе си. Това е напълно нормално. Всичко свързано с астралната, духовната и космическата енергия намира отклик във вътрешният свят на човека. Много ваши постъпки днес могат да се окажат съдбоносни. Която и да е ситуация може да определи по-нататъшният ви живот. Освободете се от съмненията си и тягостните си мисли. Опасно е да се изпитва през този лунен ден гордост, високомерие и придирчивост. Препоръчва се да се занимавате със семейните традиции, домашни отговорности и основно почистване. Добре е да се молите и да четете свещени текстове.

Полза на организма носят банята и сауната. Болести започнали днес не са опасни, но могат да получат усложнение. Забранено е да се напряга зрението.

Отношения - Добър период за възстановяване на семейната хармония. Всички разговори и изясняване на отношения, които сте отлагали досега, могат да се осъществят.

Секс - В секса не е необходимо да внасяте сега нови елементи. Старата любовна техника е по-добра, отколкото някоя нова. Главното е на двамата партньори да им е приятно и да се чувстват комфортно.

Бизнес - Твърде продуктивно време за бизнес. Би могло да се постигне много. Астралната енергия способства ефективната работа във всяка сфера. Благоприятен период за приемане на нова длъжност. Подходящо е да се обръщате с въпроси към началниците, стига да не ги занимавате напразно.

Подстрижка – стимулира оптимизма. Ако не ви е време за фризьор, можете в къщи сами да подрежете бретона си или подрежете милиметър от някой кичур. Това съществено ще се отрази на вашето сегашно и бъдещо състояние.

Източник: novini.bg