Хармонията между Луната и Уран (14:38ч) ще спомогне за нестандартното

...
Хармонията между Луната и Уран (14:38ч) ще спомогне за нестандартното
Коментари Харесай

Владейте емоциите - днес проблемите ще ни се струват двойни

Хармонията сред Луната и Уран (14:38ч) ще спомогне за ексцентричното мислене. Следобедът ще бъде забавен и трогателен за всички, които обичат приключенията и сърпрайзите. За по-консервативните хора той ще бъде прекомерно безреден и ненужно суетлив. Но във всеки случай надали на някого ще му се удаде да работи по по-рано формирания си проект.

Тригонът на Луната с Марс (17:58ч) ще ни донесе прилив на сила в късния следобяд. Получаваме действителна опция да получим това, което ни би трябвало, само че и да изпортим работата заради раздразнителност и превъзбуда. Повишава се степента на прочувствено влияние върху другите, прави хората уверени и напористи. В любовта – подобаващ миг за самопризнание, в работата – предпочитание да се приключи започнатото.

Опозицията на Луната и Сатурн (19:47ч) ще внесе безпокойствие, липса на положително въодушевление, незадоволеност, в някои случаи ще се стигне до прочувствена меланхолия. Може да почувствате отмалялост, незаинтересованост. Ще се усети тежестта на грижите. Проблемите ще ни се костват двойни. Общуването ще бъде затруднено, изключително с по-възрастни от нас хора.

Луната е в символ Близнаци до 22:38ч - бързи реакции и умозаключения. Лунната ви същина ще остане надълбоко подтисната, а изгрява слънчевата същина. Засилват се екстравертните качества, хората стават по-активни. Мнозина може да почувстват, че са раздвоени. В този лунен интервал близките ще имат върху вас голямо влияние. Владейте страстите. Плановете си е желателно да приведете в сходство с действителността. Изключете свадите от дневния си ред. Време, в което човек би трябвало обективно да прави оценка своите благоприятни условия. При Луна в Близнаци, хората стават по разговорчиви, само че и по склонни да изтърван това, което не е за казване. Можете да се откажете от старите си привички. Уязвим е раменният пояс, ръцете, дихателната и нервната система.
В 22:38ч Луната минава в символ Рак.

16 лунен ден продължава до 18:05ч. Денят е обвързван с Божията искра. Повишението на температурата на тялото е знак за берекет, както чувството за мраз свидетелства за недоволството на вашия Ангел-Хранител. Този ден носи непорочност, вътрешна и външна естетика.

Човек остава единствено да се постарае да поддържа тази естетика във всичко. Да се внимава да не се изпада в крайности. Добре е да се приключват стартирани каузи, да се връщат задължения, да се помирявате с хората, да си простите и да възстановявате връзки. Нараства влечението към хубостта и изкуството. Общувайте единствено с този, който ви е прелестен. Не се натоварвайте с непознатите проблеми. Общуването с близки другари носи същинско наслаждение.

Желателно е да се използват постни артикули, риба, защото стомахът не може да се оправи с тежката и месна храна. В този лунен ден се обновява кръвта на индивида, по тази причина са нежелателни хирургични намеси. Най-уязвимия орган е далака.

Секс – Напълно се въздържайте от полови контакти. Това е ден за отдих във всевъзможен смисъл. Много нежелателни са инцидентните интимни връзки. Всички сходни срещи приключват с някакви неприятности най-вече със здравето. Всякакви интимни случки са неприемливи в този интервал.

Работа и бизнес – Колкото и да се стараете особени резултати няма да постигнете. Общият енергиен спад обгръща всички страни на човешкия живот. Получава се нещо като „ мъртъв период”. Най-доброто, което можете да извършите е да укрепите към този момент постигнатите позиции. Лошо време за командировки, договаряния, събеседвания. Да се заобикаля суетнята и шума.

Подстрижка – Отказвайки се от подстрижка, вие защитавате сърдечно-съдовата и ендокринната система.

Покупки – Неблагоприятен ден за всички покупки. Няма да забележете някой прикрит недостатък по отношение на покупката и след това може да съжалявате, че сте я купили.

Сънища – Единственият лунен ден, в който облиците в съновиденията не носят никакъв значителен смисъл.

17 лунен ден стартира от 18:05ч и продължава до 19:06ч на идващия ден.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР