Хармоничният аспект на Марс със Сатурн може да ви накара

...
Хармоничният аспект на Марс със Сатурн може да ви накара
Коментари Харесай

Раци, нови мечти и планове стимулират мислите ви! Скорпиони, днес бъдете дипломатични

Хармоничният аспект на Марс със Сатурн може да ви накара да загубите малко самообладание в това, което желаете да започнете, само че това е неверен метод. Не е добре да предприемате нищо значимо, нито да стартирате нещо ново.

Овен – Странен ден, не безусловно неприятен, само че малко спорен, защото хората и събитията ви затрудняват или да не сте в въодушевление, или да бъдете борбени в работата си. Погрижете се за потребностите си и подобрете връзките си с тези, които обичате.

Телец – Краят на месеца не ви намира в най-хубаво положение, само че не трябва да се изолирате от другари и не трябва да подценявате целесъобразността на заниманието. И най-после, вярвайте в шанса, който ви пази и води към бъдещето ви.

Близнаци – Тези дни евентуално са изморителни за вас, защото сложният месец завършва и стартира нов, който ще концентрира интереса ви върху персоналните проблеми. Трябва да намерите точните хора, които да ви оказват помощ да се отървете от безпорядъка, който не ви е необходим.

Рак – Марс в Овен ви оказва помощ да се обновите и към този момент усещате това посредством по-добро въодушевление, което се образува във вас, до момента в който новите фантазии и проекти подтикват мислите ви. Но внимавайте да не попаднете в лабиринт и да не загубите ориентацията си.

Лъв – Не подценявайте съществуващите отговорности. Емоционално не очаквайте доста неща. Този интервал се отразява на вашите проекти и ви принуждава да ги измененията или да се приспособите към тях.

Дева – Денят носи прочувствено напрежение. Мнозина са призовани да водят дребни борби с близките, да пазят добитото и да запазят салдото в фамилията, до момента в който някои неща още веднъж си дойдат на мястото.

Везни – За вас ориста ще бъде по-щедра, когато юни свърши. Въпреки това, прочут стрес на работното място ще засенчи малко небето ви, само че е краткотрайно и мимолетно. Освен това някои Везни ще се занимават с домашни проблеми като озеленяване и ремонт.

Скорпион – Ден на изключителни обстановки с акцент върху персоналните ви потребности, които се нуждаят от вашата увереност. Бъдете като дипломати в претенциите си и търсете компромисен вид. Ще почувствате нови странни стремежи.

Стрелец – Основната задача на този ден е бързото реагиране на изменящите се условия и разрешаването на проблемите, когато зародят. Въпреки нарасналата емоционалност, вие ще можете да държите самодейностите си под надзор.

Козирог – Не знаете къде да отидете през днешния ден. Докато си мислите, че сте изпълнили едно, пред вас пораждат нови други отговорности. На всичкото от горната страна – доста е допустимо някои неща или документи да ви бъдат върнати, заради грешките, които сте позволили.

Водолей – Бихте желали да започнете значима бизнес/делова връзка през днешния ден, само че е повече от несъмнено, че другата страна няма да има задоволително време за вас. Не припирайте и не бързайте. Отложете още някой различен ден.

Риби – Използвайте деня, с цел да се справите с документи, контракти, други неща, които са значими за вас. Проверявайте се от време на време, защото са вероятни дребни неточности. Има възможност да са малко по-напрегнати диалозите през днешния ден.

(платено съобщение)
Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР