Хармоничния транзит тригон на Луната с Нептун (16:51ч) се характеризира

...
Хармоничния транзит тригон на Луната с Нептун (16:51ч) се характеризира
Коментари Харесай

Астросъветът за днес: Отпуснете се и се отдайте на интимните удоволствия



Хармоничния пренос тригон на Луната с Нептун (16:51ч) се характеризира с нараснала схватливост към вибрациите и ритъма на живота, интелектуално ентусиазъм и подтиква интензивно въображението. Може да измислите нещо хитроумно. Ставате възприемчиви към възприятията на околните до вас хора и можете да им повлияете.

Луната прави тригон с Юпитер ( 17: 39 ч). Този аспект носи шанс и благоденствие, опция за положителни вероятности. Благоприятно време за възстановяване виталните условия. Може да планирате всичко което ви е угодно и всяко занятие ще ви донесе задоволство. Подходящо за покупки и за премествания. Добре е да се правят очистителни процедури, разчистване и изхвърляне на всичко ненужно. Да не се пие алкохол в огромни количества. Благоприятно време за креативните персони, актьори, музиканти, художници.

Луната е в символ Рак. Хората са по-чувствителни и елементарно раними. Затварят се в себе си и се потапят в своя вътрешен свят. Преживяванията са по-значими, в сравнение с събитията на външния свят. Добре е да не се подхващат никакви недомислени дейности. Най-доброто занятие е да се погрижите за фамилния уют. Организмът има потребност от въглехидрати. Пощадете стомаха, не го претоварвайте с тежка храна, пийте минерална вода, откажете се от алкохола.

17 лунен ден продължава до 19:06ч . Счита се, че този ден е обвързван със Слънцето. Ден, в който би трябвало да бъдете великодушни, да доставяте наслада и да не отказвате нищо на децата. Контролирайте своите страсти и действия, защото пробуждането на стихийните сили в този ден таят в себе си доста непредвидени неща, изключително за тези, които губят възприятието си за мярка. Този лунен ден е обвързван с интуитивното знание, екстаза, преображението. Ден за разкрепостяване, изоставяне на задръжките и вътрешна независимост. Емоционалният напредък е нужно да се направлява в креативното русло, да се основават креативен творби, да се разкрие душата в творчеството или любовта. Постарайте се да не се самовглъбявате през днешния ден. Не правете това, което не ви харесва, само че „ трябва”. Забравете за всички каузи и грижите. Спомнете си, че имате усеща. Погледнете и към отсрещния пол. Днес би трябвало да се лее река единствено от обич, пристрастеност и увлечение. Повече се веселете и се смейте! Повече се движете - танцувайте!

Отношения – Най-доброто време да си устроите дребен фамилен празник, да се съберете цялото семейство просто по този начин и да се насладите на общуването. Забравете за своите взаимни искания и обиди.

Секс -17-ти лунен ден е празник за любовта и секса. Отпуснете се и се отдайте на воля на интимните удоволствия. Няма потребност да сдържате в това денонощие своите еротични мечти.

Пострижка – Ще ви донесе изгода, в случай че не планирате огромни промени. В противоположен случай се въздържайте.

Покупки – Удачен ден за всевъзможни покупки. Главното изискване е да изпитвате наслада и да сте в приповдигнато въодушевление, когато придобивате закупеното.

Сънища – Ако сънувате кошмари, то значи, че от дълго време не можете да изпитате наслада от живота. Не си позволявате да се отпуснете. Необходимо е да се освободите от личния си затвор, в който сами сте се сложили.

17-ти лунен ден – знак: Грозд, камбана - Хората, родени в 17-ти лунен ден , още от детството си усещат безграничната си независимост. Те са много очарователни, самостоятелни и другарски настроени. Обичат да пътешестват. Рано напущат дома си и се пробват да стартират независим живот. Като никой различен се нуждаят от своята половинка, изпитват огромна нужда от това. Искат да намерят ухажор, брачен партньор или различен източник на сила за тях. Всички техните желания в живота са ориентирани към постигането на тази потребност, и те са подготвени да отидат до края на света, единствено с цел да намерят същинския сътрудник в живота или съвършен секс сътрудник.

Тези хора не могат да живеят сами. Само в любовта, партньорство и брака, те получават същинско благополучие. Податливи са на алкохолизма, само че колкото и да е необичайно, алкохола не им носи щета, а им дава мощ за освобождение на вътрешната сила.

18 лунен ден стартира от 19:06ч и продължава до 20:12ч на идващия ден
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР