Харманлийската състезателка Габриела Петрова и Деян Славчев – Део ще

...
Харманлийската състезателка Габриела Петрова и Деян Славчев – Део ще
Коментари Харесай

Габриела Петрова ще води церемонията на Нощта на шампионите

Харманлийската състезателка Габриела Петрова и Деян Славчев – Део ще са водещи на церемонията „ Нощта на първенците “, проведена от Министерството на младежта и спорта и Български състезателен тотализатор.

През 2015 година Габи, която е най-хубавата ни състезателка в тройния скок, още веднъж бе част от церемонията, на която получи награда за най-хубав състезател през годината.На събитието ще бъдат наградени най-хубавите спортисти за 2018 г, написа Новспорт.

Премии на обща стойност 215 000 лв. ще бъдат раздадени на спечелилите и техните треньори в 7 категории: „ Млад състезател на България до 16 години “, „ Млад състезател на България до 18 години “, „ Млад състезател на България до 23 години “, „ Спортист с увреждания на България “, „ Отбор на България “, „ Треньор на България “ и „ Спортист на България “.

На събитието министърът на младежта и спорта Красен Кралев ще връчи и най-високото държавно отличие в региона на спорта „ Венец на спечелилия “ на заслужили персони от българския спорт.

Церемонията по награждаване на най-хубавите спортисти и треньори на България за 2018 година „ Нощта на първенците “ ще се организира на 19 януари (събота) от 18:30 часа в столичната зала „ Рейнбоу плаза “ и ще бъде предавана директно по БНТ1.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР