Харманли. Председателят на Парламентарната група на ГЕРБ и зам.-председател на

...
Харманли. Председателят на Парламентарната група на ГЕРБ и зам.-председател на
Коментари Харесай

Председателят на Парламентарната група на ГЕРБ Цветан Цветанов участва в традиционното зарязване на лозовите масиви в Харманли

Харманли. Председателят на Парламентарната група на ГЕРБ и зам.-председател на партията Цветан Цветанов взе участие в обичайното зарязване на лозовите масиви в Харманли. Това оповестиха от пресцентъра на Политическа партия ГЕРБ . По време на церемонията водосвет отслужи Старозагарският митраполит Киприян в съослужение с локални православни свещеници. Гости на събитието бяха още народните представители от ГЕРБ Делян Добрев, доктор Георги Станков и Станислав Иванов, регионалният шеф на Хасково Станислав Дечев, кметовете на Харманли, Любимец и Димитровград, както и стотици жители.
" За мен бе наслаждение на участвам да ритуала по зарязването на лозите в Харманли. Пожелавам на всички производители в България благодат и богата година ", сподели след зарязването Цветанов.
Масивът в местността Конлука е част от лозята на една от най-големите винарски компании в Южна България. Семейство Зайчеви са притежатели на хиляди декари лозови масиви и създават виновност, търсени на международните пазари. Те са и едни от най-големите работодатели в района.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР