Харманли. Кандидатът за евродепутат от листата на ГЕРБ и СДС

...
Харманли. Кандидатът за евродепутат от листата на ГЕРБ и СДС
Коментари Харесай

Европейски избори 2019: Андрей Новаков. ГЕРБ в Харманли: За да отпаднат част от текстовете на пакет „Мобилност“, трябва да изпратим в ЕП компетентни хора

Харманли. Кандидатът за евродепутат от листата на ГЕРБ и Съюз на демократичните сили Андрей Новаков се срещна с представители на транспортния бизнес от Харманли. Това оповестиха от пресцентъра на Политическа партия ГЕРБ . Той дойде в града по тяхна покана, а в диалозите се включиха още кметът Мария Киркова, представители на общинския съвет, на локалния бизнес и Неправителствени организации. Тук работят едни от най-големите транспортни компании, чиито камиони вършат с изключение на български - и интернационален транспорт. „ Надявам се в идващия Екологичен потенциал България да има пълновръстен член в Комисията по превоз, който да може да отстоява правата на българските водачи и на който постоянно може да се обадите “, показа с присъстващите Андрей Новаков. „ Много е значимо какви хора ще изпратим в Европейския парламент през идващия мандат, с цел да бъдат способени и твърди при отбрана на ползите на бизнеса “, акцентира той. Българските превозвачи са сериозна конкуренция в сектора. Вие сте вложили в нови и съвременни камиони, работите доста професионално и плащате постоянни заплати на водачите, по тази причина конкуренцията се нервира, изясни Андрей Новаков. В България има 70 хиляди камиона, 5 хиляди карат в страната, останалите 65 хиляди са на интернационалния пазар и това няма по какъв начин да не засегне съперниците от Европа “, акцентира претендентът за втори евро-мандат. Той предвижда, че евентуално ще отпаднат част от неиздържаните текстове в настоящия вид на пакет Мобилност и през 2020 година ще бъде признат правилник.
Пред симпатизантите си в Харманли Андрей Новаков посочи, че България получава четири пъти повече пари от Европейския бюджет, в сравнение с внася. Редица стратегии оферират благоприятни условия за финансиране на планове, само че ние малко се възползваме от тях, показа наблюденията си Новаков. Той показва търсачка на български език, основана от екипа му, която улеснява кандидатстването по евро-програмите без непотребна администрация и загуба на време.
Андрей новаков поздрави кмета Мария Киркова за това, че Харманли е видоизменен. „ Явно тук ръководи добър собственик “, акцентира той и напомни, че 80 % от всички вложения в обществения бранш се вършат с пари от европейския бюджет.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР