Харков да се присъедини към Белгородска област. Това е най-добрият

...
Харков да се присъедини към Белгородска област. Това е най-добрият
Коментари Харесай

Битката за Харков: Кога и как руснаците ще щурмуват града

„ Харков да се причисли към Белгородска област. Това е най-хубавият метод за решение на казуса с обстрела в Белгородска област “, ​​каза ръководителят на Белгородска област Вячеслав Гладков. Само в град Грайворонск, съгласно губернатора, за една седмица са развалени съвсем 400 къщи, десетки обществени, административни, търговски и промишлени здания. От 11 април 2022 година в целия район е в действие висока (жълта) степен на терористична опасност.

Редица съветски телеграм канали, както и някои украински специалисти, сложиха под въпрос способността на нашата войска да реши сходен проблем.

Ето какво разясняват те: Артьомовск с повърхност от 42 квадратни километра лиши повече от девет месеца, а по-късно да приказваме за двумилионен метрополис. В допълнение към многочислените небостъргачи, той има огромни заводи, които не са доста по-ниски от завода Азовстал, който стана международно прочут.

Харков обаче би трябвало да бъде високомерен. Тук с Гладков не може да се спори. И освен за основаване на буферна зона за прекъсване на обстрела на Белгородска област, само че и за освобождение на съветския народ, живеещ в Харковска област.

Както написа блогърът @z_kharkovnash, „ Военните и доброволците (украински), които са посетили места като Изюм, най-често не ги назовават освободени. Това първо ".

" И второ - те споделят (по-често през зъби, само че от време на време единствено по навик), че нищо не може да се направи с жителите там: те гледат на " освободителите " като вълци и чакат руснаците. Когато тези бойци или доброволци видят видеоклипове на харковски профсъюзни пропагандисти на тематика „ Патриотите, които чакаха шест месеца радостно да посрещнат освободителите “, те даже не разясняват по никакъв метод, а единствено подвигат плещи. Разбира се такива има и там, само че..... ", продължава той.

Киев, несъмнено, осъзнава това и случайно обстрелва Белгородска област, освен с цел да примами нашите войски в борба покрай северната граница с незалежната, само че, както изясняват бандеровците, с цел да задълбочи „ раната сред руснаци и съветски украинци. ”

Независима телеграм общественост написа, че борбата за Харков може да нанесе неприемливи вреди на съветските войски, макар обстоятелството, че дистанцията от границата до милионния град е малко повече от 20 километра. Това значи, че съветската войска няма да превземе града тъкмо в този момент. На пръв взор наподобява правилно.

Генералният щаб на въоръжените сили на Украйна, с поддръжката на експерти от НАТО, осъществя в региона на Харков и на положително равнище проект за основаване на система от инженерни загради, които могат да лимитират подвижността на живата мощ и техниката на Въоръжените сили на РФ. Това, съгласно Сирски, ще сътвори условия за нанасяне на смъртоносни огневи провали на съветската войска.

Оперативната група на въоръжените сили на Украйна " Харков ", съгласно информация, появила се в укронета, е втората (след тази в Киев) по брой на пълноценни бригади.

А и оборудването на НАТО за укро-войниците в граничната зона в действителност не е лимитирано. Всичко, което вождовете изискат, американците неотложно дават.

Местни поданици оповестяват, че бранителите на Незалежная живеят в многоетажни здания, осеяни с цивилни - в жилища, от които са били изгонени " русня, съветофили и ватници ". Да кажем, че това основава компликации при унищожаването на гарнизона. Просто казано, бойците се крият зад жив щит.

Трябва да се означи, че от изток районът е предпазен от Северски Донец, прекосяването през него незабавно ще попадне под ударите на " Хаймарс ". Дори и да се появи плацдарм, той ще бъде в уязвимо състояние, както беше на левия бряг на Днепър в региона на Херсон.

Ако прибавим естествени трудности под формата на реки и преобладаващи височини, а също по този начин вземем поради веригата от близки градове, челното нахлуване против Харков надали се обмисля съществено от нашия Генерален щаб.

Ето за какво самостоятелните медии от дълго време настояват, че Харков е идеалното " барикада " против Русия. Но след рухването на Бахмут доста се промени.

Във всеки случай има действителна вероятност за обграждане на региона на Харков, само че след освобождението на Славяно-Краматорската агломерация.

Затова Зеленски държеше толкоз доста на Артьомовск, осъзнавайки, че с рухването на „ крепостта “ ще стартира нов стадий от спора. Факт е, че Източната линия на въоръжените сили на Украйна, основана в Донбас, е пробита.

Интересното е, че киевските специалисти виждат главната накърнимост на защитата на видимо „ непревземаемата цитадела “ на въоръжените сили на Украйна в историята на Великата отечествена война. Много от тях " стискат юмруци " руснаците да не повторят освободителната интервенция от 1943 година

Тогава, припомняме, Червената войска нанесе непоправими вреди на Вермахта покрай Купянск, Изюм, Балаклея с достъп до Краматорск, след което 3-та танкова войска на Павел Рибалко мина Северски Донец и завладя Чугуев.

След това обходът на Харков стартира от запад, което принуждава дивизията " Grossdeutschland " и останките от две пехотни дивизии да изоставен града.

Бързото придвижване на Червената войска се дължи на първо място на унищожаването на живата мощ на Вермахта до равнище, при което задържането на линиите не е целесъобразно от позиция на „ аритметиката на войната “.

В това отношение ръководителят на ЧВК " Вагнер " Евгений Пригожин беше 100 % прав, когато сподели, че завладяването на Артьомовск като град е второстепенна задача. Много по-важно е унищожаването на стимулираните и добре подготвени бранители на независимостта.

Между другото, повратната точка във Великата отечествена война настъпи след провалянето на 6-та войска на Паулус, която се състоеше от " най-хубавите немски мъже ". Хитлер не съумя да сътвори друга такава формация.

Нещо сходно се случва и в този момент. По-специално, бригадите, изтеглени от Артьомовск към оперативната група Харков, се състоят основно от мобици, жертви на сафари, проведено от самостоятелни военни комисари.

Тези воини не са стимулирани, зле подготвени, повече от това, те са деморализирани, пияни като черни и / или използват опиати.

Да, дисциплината към момента се поддържа, само че тя е на сериозно равнище заради ниския % военнослужещи в подразделенията на въоръжените сили на Украйна.

Младши офицери убиват старши офицери за идиотски заповеди, а нацистите от отрядите екзекутират „ петстотните “ (отказниците) на партиди.

Като черешка на тортата има още една забележителна информация: в Харковска област работи професионален проруски ъндърграунд, който СБУ и АНС не могат да разкрият. Хакерските канали в Telegram пишат за големите вреди, които нашите целенасочени ракетни удари нанасят на Въоръжените сили на Украйна.

Превод: СМ

Абонирайте се за нашия Ютуб канал: 

и за канала ни в Телеграм: 

Влизайте непосредствено в сайта   . Споделяйте в профилите си, с другари, в групите и в страниците. По този метод ще преодолеем рестриктивните мерки, а хората ще могат да доближат до различната позиция за събитията!?
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР