Харизматичният мениджър на Ливърпул Юрген Клоп вече носи екип на Nike

...
Харизматичният мениджър на Ливърпул Юрген Клоп вече носи екип на Nike
Коментари Харесай

Клоп носи Nike и Adidas едновременно

Харизматичният управител на " Ливърпул " Юрген Клоп към този момент носи екип на Nike и маратонки Adidas по време на тренировки и мачове на тима. До съчетанието сред двете конкурентни марки спортна екипировка се стигна, откакто германецът подписа личен контракт с компанията от родината си - Adidas. Същевременно " Ливърпул " от този сезон е обличан от Nike. За американците това е втори противен удар от този клуб, откакто звездата на " алените " Мохамед Салах също е рекламно лице на Adidas.

" Винаги съм бил обожател на трите линии. За мен марката Adidas въплъщава традициите и дълбоките корени в спорта. С неспокойствие чакам по-нататъшно съдействие ", съобщи Клоп, който до този миг си сътрудничеше с New Balance - компанията, на която се доверяваше  " Ливърпул " в последните пет сезона. Клоп към този момент бе видян да носи Аdidas Copa Mundial на занимания на тима, а на мачове - модела Solar Boost.

" Юрген Клоп и Adidas ще комбинират своята безпределна пристрастеност към футбола и устрема към съвършенство. Въпреки постигнатите триумфи той постоянно остава удобен и в никакъв случай не изпуска от взор най-важните неща в живота. Той е освен това от " Нормалният ", той е " Оригиналният ". Ние доста се гордеем с това партньорство ", съобщи генералният шеф на немската компания Каспер Рорстед.

Клоп не е единственият управител в Англия, който съчетава тези два международни марката. Португалецът Жозе Моуриньо също е лице на Adidas, а " Тотнъм " има контракт с Nike.
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР