Харизматичната Лара Фабиан ще посети България през декември 2019, като

...
Харизматичната Лара Фабиан ще посети България през декември 2019, като
Коментари Харесай

Лара Фабиан ще изнесе концерт в България през тази година

Харизматичната Лара Фабиан ще посети България през декември 2019, като част от международното й турне 50. То ще стартира тази година и ще продължи през 2020. Концертът й ще бъде в зала „ Арена Армеец” на 16 декември от 20 ч.
По време на обиколката, Лара Фабиан ще извърши едни от най-обичаните си шлагери като Je T’aime, Je suis Malade и Adagio, както и песни от новият албум “Papillon”, оповестиха от София Мюзик Ентърпрайсис.
“Papillon” е четиринадесетият студиен албум на Лара Фабиан, и десетият на френски език. Той следва да излезе на музикалния пазар през февруари 2019 година. Световноизвестната изпълнителка показа първият едноименен сингъл от албума през октомври 2018, а видеото към песента събра над 1 милион гледания единствено за няколко седмици.
С над 20 милиона продадени албума по света, Лара Фабиан е най-успешната белгийска певица на всички времена. Тя е носителка на редица оценки, измежду които два пъти Световна музикална премия за най-продаван бенелюкски реализатор, премия Felix за Най-добър женски реализатор, френската премия Victoires de la Musique и други.
Концертът на Лара Фабиан ще бъде напълно със седящи места, като потенциалът на Арена Армеец ще бъде лимитиран до 6 000 души. Билетите ще бъдат на цени от 50 до 120 лв. и могат да бъдат закупени в мрежата на Ивентим, както и онлайн на www.eventim.bg. Продажбата на билети започва на 9 януари (сряда) 2019г. от 10:00ч.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР