ХАРИСБЪРГ, Пенсилвания (AP) — Полицията, разследваща убийството на бременна жена

...
ХАРИСБЪРГ, Пенсилвания (AP) — Полицията, разследваща убийството на бременна жена
Коментари Харесай

Оръжия и маратонки бяха иззети от мъж, обвинен в убийството на бременна жена от амишите, съобщи полицията

ХАРИСБЪРГ, Пенсилвания (AP) — Полицията, проверяваща убийството на бременна жена от амишите в селските региони на Пенсилвания, иззе шест оръжия, разнообразни от муниции и чифт маратонки, които може да подхождат на следи от протектори, оставени на мястото на престъплението по време на обиски на дома и автомобила на обвинения, демонстрират документите.

В документите на заповедта за обиск, оповестени през уикенда, се споделя, че 23-годишната Ребека Байлър е получила „ голям брой остри рани “ на врата си и е била простреляна в главата по време на нападението в дома й на 26 февруари.

Две обвинявания за ликвидиране и други обвинявания против водача на камион Шон Кристофър Кранстън бяха препратени в окръжния съд за правосъден развой след авансово чуване на 15 март.

В неотдавна оповестена клетвена декларация за заповед за обиск, щатски служител на реда сподели, че 2-годишната щерка и 3-годишният наследник на Ребека Байлър са участвали по време на убийството и момчето сподели на следователите, че мъж,...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР