Хари Уинкс сподели, че неговият Тотнъм се чувства като у

...
Хари Уинкс сподели, че неговият Тотнъм се чувства като у
Коментари Харесай

Халф на Тотнъм смята, че клубът вече се е приспособил към новия стадион

Хари Уинкс показа, че неговият Тотнъм се усеща като вкъщи си на новия стадион „ Тотнъм Хотспър Стейдиъм “ след преместването от „ Уайт Харт Лейн “ преди година.

Уинкс, който говореше с някогашния вратар на „ шпорите “ Пол Робинсън, съобщи за Sky Sports, че новият стадион, на който те заиграха през април 2019, е съвършен за тях. „ Съблекалните са големи! Има всичко там. Голяма стая за физиотерапия, фитнес зала, мениджърска стая, кухня и предверие, където може да релаксираме преди вечерен мач. Стадионът е страховит, усещаме се като вкъщи си на него. Играем на него от една година, само че към този момент го усещаме като наш дом “, стартира той.

Уинкс отдаде респект и на някогашния ментор Маурисио Почетино, при който отбранителният полузащитник дебютира в титулярния състав на 20-годишна възраст. Четири години по-късно той има зад тила си 116 мача под управлението на аржентинеца и разкри, че оказаната му поддръжка от експерта го е заредила със самочувствие да играе във Висшата лига.

„ Почетино бе с голям принос за развиването ми – при него аз направих своя дебют в титулярния състав. Особено в интервал, в който младите момчета рядко получаваха късмет в Премиършип. Винаги щеше да е мъчно за момче от школата, изключително в клуб като Тотнъм, само че той резервира религия в мен. Нямаше да допусне да напусна или отида в различен тим чартърен, вярваше в мен и ми даде страхотна опция. Той постоянно щеше да ми даде съвет и да ми каже какво е нужно, с цел да се подобря. За мен, да бъда в първия отбор на ранна възраст беше основно в развиването ми като футболист “, приключи той.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР