Хари Магуайър вероятно ще избегне престой зад решетките, ако бъде

...
Хари Магуайър вероятно ще избегне престой зад решетките, ако бъде
Коментари Харесай

Ще влезе ли в затвора капитанът на Манчестър Юнайтед след скандал в Миконос?

Хари Магуайър евентуално ще избегне престой зад решетките, в случай че бъде открит за отговорен в принуждение и опит за рушвет на полицейски чиновник, показа юрист в Миконос.
Капитанът на Манчестър Юнайтед прекара две нощи в сектора, откакто бе задържан по време на почивка със фамилията и приятелите си на гръцкия остров Миконос. Полицията заяви, че е имало физическа разпра и замяна на думи със чиновник на реда, който се опитал да предотврати пердах. Магуайър отхвърли обвиняванията в принуждение опит за рушвет на еднообразен.
Занис Панайотакопулос, юрист в Миконос, сподели, че обвиняванията, пред които е изправен Магуайър, не са задоволително съществени, с цел да бъде изпратен зад решетките.
„ Подкупите са съществено закононарушение в Гърция. Но мисля, че с времето те изгубиха от тежестта си. Най-високата присъда може да бъде пет години затвор и санкция. Но множеството от тези закононарушения имат солени санкции и сигурно не и престои зад решетките. В Гърция, нашата законова система, получаваме втори късмет “, сподели Занис.
Появи се и още една версия за случая.
Централният защитник на Юнайтед прекара време на острова дружно със съотборниците си Маркъс Рашфорд и Брандън Уилямс. Освен тях, отмора на Миконос изкараха Джейми Варди (Лестър), Трент Алекзандър-Арнолд (Ливърпул) и Деле Али (Тотнъм).
По-късно денем ще стане явен и съставът на селекционера на Англия Гарет Саутгейт за идните мачове от Лигата на нациите против Исландия и Дания. Наставникът е изправен пред алтернативата дали да включи Магуайър, който съвсем несъмнено щеше да попадне измежду избраниците му преди тази седмица.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР