Хари Магуайър напълно е заслужавал да бъде капитан на Манчестър

...
Хари Магуайър напълно е заслужавал да бъде капитан на Манчестър
Коментари Харесай

Легенда на Юнайтед вижда Магуайър като подходящия капитан на отбора

Хари Магуайър изцяло е заслужавал да бъде капитан на Манчестър Юнайтед, счита клубната легенда Брайън Робсън. Той също по този начин дефинира рекордната покупка на " алените дяволи " като топ състезател.

Юнайтед закупиха правата на централния бранител предишното лято, като заплатиха рекордните за клуба 80 милиона паунда и трансфораха англичанина в най-скъпия бранител на света. 27-годишният футболист е първи избор под управлението на Оле Гунар Солскяер, като е записал 42 мача за тима и на сметката си има към този момент 2 гола и 3 асистенции. Мениджърът на Манчестър Юнайтед бе заставен да дефинира новия капитан на отбора, откакто през януари се разделиха с досегашния си подобен Ашли Йънг. От тогава насам Магуайър води сполучливо тима, като съумя да стабилизира отбраната на отбора дружно с колегата си Виктор Линдельоф. " Червените дяволи " са позволили единствено 2 гола в последните 11 мача преди сезонът да бъде спрян поради пандемията с ковид.

Harry Maguire reveals his partner has given birth to a baby girl pic.twitter.com/RkNsmqfQPS
— utdreport (@utdreport) May 9, 2020
Брайън Робсън счита, че новият капитан на " алената " част от Манчестър бързо се е потвърдил като уредник след идването си. " Мисля, че той го заслужава. Хари се оправи добре на Световнто състезание с тима на Англия, оправи се ужасно и с екипа на Лестър. Така че, когато дойде сходен състезател на такава основна позиция, мисля, че там би трябвало да принадлежи капитанската лента ", съобщи Робсън в формалния подкаст на отбора.

Sports Buzz: Harry Maguire deserves to be Manchester United captain-Bryan Robson https://t.co/EfefIx2C6e via @DynamiteNews_
— Dynamite News (@DynamiteNews_) May 10, 2020 " Трябва да бъдеш взискателна фигура за съотборниците си, уредник. Мисля, че Хари сподели тъкмо това сега, в който дойде в клуба. Раздаваше се за тима и по тази причина мисля, че Оле взе вярното решение, като го направи капитан. Оттогава Магуайър оказва въздействие и отвън терена на момчетата, като им демонстрира по какъв начин би трябвало да бъдеш състезател на Манчестър Юнайтед. Мисля, че той е топ футболист и има вярното отношение да бъде капитан на тима ", добави още именитият футболист.

ГЕОРГИ ЧЕРНЕВ
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР