Хари Кейн стана голмайстор номер едно в историята на при

...
Хари Кейн стана голмайстор номер едно в историята на при
Коментари Харесай

Кейн счупи рекорда, Тотнъм победи Сити

Хари Кейн стана голмайстор номер едно в историята на при успеха над Манчестър Сити. Шпорите завоюваха с 1:0 с попадение точно на 29-годишния си капитан. Така Кейн събра 267 гола за отбора от Северен Лондон – един повече от легендата Джими Грийвс. Попадението е под номер 200 за него във Висшата лига. Само двама играчи са стигали тази кота преди него. Алан Шиърър има 260 гола, Уейн Рууни има 208.

Първият гол на Кейн за Тотнъм беше вкаран на 15 декември 2011 година Сега той се разписа още в 15-ата минута след отличен пас на Пиер-Емил Хойбьерг..

Манчестър Сити имаше съществено преимущество, само че по този начин и не съумя да го оползотвори. Шпорите бяха без своя управител Антонио Конте, който се възвръща от интервенция за унищожаване на жлъчния мехур. Те останаха с човек по-малко в края – Кристиан Ромеро беше изпъден в 87-ата минута. Но все пак удържаха триумфа.

Поражението не разреши на Манчестър Сити да редуцира задатъка на Арсенал на върха. Вчера, само че не престават да водят с пет точки. Те имат 50, Сити е с 45. Трети с 42 точки е Манчестър Юнайтед.

 

Източник: flashnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР