Хари Кейн призна, че споменът за изпусната дузпа на четвъртфинала

...
Хари Кейн призна, че споменът за изпусната дузпа на четвъртфинала
Коментари Харесай

Кейн: Вероятно ще помня цял живот пропусната дузпа срещу Франция

Хари Кейн призна, че споменът за изпусната дузпа на четвъртфинала на Световното състезание против Франция ще го преследва цялостен живот, само че няма да му повлияе персонално и професионално. 

" Вероятно ще го помня през целия ми живот, само че това е част от играта. Това обаче няма да ме промени като състезател и човек. Ща продължа да работя крепко, с цел да се подобря ", сподели Кейн пред " Ивнинг Стандард ". " След като се случи това нещо, просто желаех да играя още веднъж колкото се може по-скоро, за де се освободя от това. Беше сложен миг за мен. Никога не е елементарно да преминеш през такова нещо, само че това е част от върховете и паденията в нашия спорт ", счита капитанът на Тотнъм. 

В последните три мача на Тотнъм Кейн означи три гола, като вкара два при успеха над Кристъл Палас с 4:0 в сряда. " Това ми даде още повече предпочитание да бъде сполучлив. Такива вечери са хубави за мен и за тима и имахме потребност от това след последните резултати ", добави той. " Щастлив съм, че Саутгейт остана отпред на Англия. Мисля, че имаме незавършена работа с него, а той е приказен треньор ", добави Кейн. " Бяхме мощни на шампионати и дребни елементи взеха решение нещата. Ще бъде хубаво, в случай че имаме нов късмет на Европейското състезание със същия тим и щаб ", счита нападателят.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР