Хари Кейн е вече на само пет гола от рекорда

...
Хари Кейн е вече на само пет гола от рекорда
Коментари Харесай

Хари Кейн на пет гола от рекорда на Рууни

Хари Кейн е към този момент на единствено пет гола от върха на Уейн Рууни за най-резултатен състезател на Англия. Нападателят на Тотнъм вкара 4 гола при триумфа с 10:0 на Англия против Сан Маринов в последния мач от международните квалификации през вчерашния ден.

" Заслужихме правото да играем на Световното състезание с успехите като посетител в Будапеща, Варшава и Тирана. Всички играчи и щабът свършиха отлична работа през годината. Не можем да избираме с съперници на какво равнище да се срещаме. Излязохме с вярната конфигурация и изпълнихме задачата си по впечатляващ метод ", показа Саутгейт.

С четирите гола нощес Кейн изравни Гари Линекер и двамата има с по 48 попадения. Втори към момента е Боби Чарълтън с 49, а водачът Рууни е с 53.

Със сигурност обаче Кейн няма по какъв начин да счупи върха тази година, тъй като Англия няма да играят срещи до края на годината.

През идната година Англия ще изиграе шест мача от Лигата на нациите и най-малко три на Световното и е много евентуално точно през 2022-а година Кейн да усъвършенства върха.

Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР