Хари Кейн е новият супергерой на английския футбол. Капитанът заформи

...
Хари Кейн е новият супергерой на английския футбол. Капитанът заформи
Коментари Харесай

Хари Кейн е кралят на Англия


Хари Кейн е новият супергерой на британския футбол. Капитанът заформи сладкото възмездие на Англия против Хърватия – победа с 2:1 и първо място в групата от Лигата на нациите. Англия ще взе участие във финалния шампионат през юни. И отмъсти на хърватите за провалянето на полуфинала на международното състезание в Русия.

В извънреден мач на „ Уембли “ англичаните победиха инфарктно. Първият патрон изстреля Андрей Крамарич в интерес на Хърватия. В последния четвърт час Кейн първо асистира за гола на Джеси Лингаард, а по-късно самичък вкара второто попадение. Англия за повторно отмъсти на Хърватия на „ Уембли “. През 2007-а „ трите лъва “ изгубиха с 2:3 в Меката на футбола и отпаднаха от Евро 2008.

Резултатът значи, че Испания ще остане в първа урна за Лигата на нациите, само че няма да се класира непосредствено на европейско състезание. Всякакво реми на „ Уембли “ беше добре пристигнало за „ Ла Фурия “, само че не и победа за някой от противниците. А Испания започва шампионата с 6:0 над Хърватия, която изпадна от първа урна

След последния си 120-и мач за националния тим Уейн Руни разкри, че доста някогашни величия завиждат на настоящия британски отбор. „ Говорил съм с някои от някогашните ми сътрудници – сподели рекордьорът по голове за „ трите лъва “. – Грешно е, не го одобрявам. Аз към този момент съм почитател на тима и желая той да се показва добре. Горд съм от моите мачове за Англия. “

През последните 20 години доста пъти тимът е нареждан измежду любимците на огромни шампионати, само че нито един път не стигна даже до полуфинал. Случи се с младоците на Мондиал 2018, когато ветерани съвсем липсваха. Включително и Руни.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР