Хари Кейн е готов да влезе в битка срещу Джуд

...
Хари Кейн е готов да влезе в битка срещу Джуд
Коментари Харесай

Хари Кейн се наслаждава на „войната“ в Шампионската лига със съотборника си в Англия Джуд Белингам

Хари Кейн е подготвен да влезе в борба против Джуд Белингам за място във финала на Шампионската лига, преди двамата да се стремят да изведат Англия до славата на Евро 2024.

Капитанът на Англия Кейн мина в Байерн Мюнхен от Тотнъм предходната година, до момента в който Белингам напусна Борусия Дортмунд, с цел да се причисли към Реал Мадрид.

И двамата помогнаха на съответните си клубове да завоюват четвъртфиналите на Шампионската лига над Висшата лига страни в сряда вечерта, когато Байерн победи Арсенал, а Реал се оправи с Манчестър Сити след дузпи. Белингам вкара в тази дузпа, до момента в който Кейн вкара прецизен удар от първия мач на стадион " Емирейтс ". наводняващ полуфинален конфликт сред два клуба, които са спечелили 20 Европейски купи между тях.

Въпреки че Арсенал и Сити бяха отстранени, което значи първият полуфинален състав от 2020 година без клубове от Висшата лига, Кейн има вяра към момента ще има огромен интерес от страна на англичаните към това по какъв начин се оправят той и Белингам.

„ Джуд имаше ф...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР