Хари и Меган обмисляли още един вариант за бъдещото си

...
Хари и Меган обмисляли още един вариант за бъдещото си
Коментари Харесай

Хари и Меган обмисляли вариант „Южна Африка“

Хари и Меган обмисляли още един вид за бъдещото си местопребиваване - Южна Африка. Поне по този начин е подхвърлял Том Бредби, непосредствен другар на принца. Синът на Даяна и Чарлз се надявал, че в Черния континент най-сетне ще открие по този начин жадуваното успокоение за фамилията си. Локацията краткотрайно била „ на трупчета “, само че след последните безредици в Канада към възможните разноски, които би трябвало да направи тамошното държавно управление, с цел да охранява шестия в „ опашката “ пред английския престол и домочадието му, тя още веднъж излиза на дневен ред. За мераците на Хари към Южна Африка и нейната екзотика, флора и фауна приказва и журналистката Ребека Инглиш, която е негова добра позната от 2006-а насам.  

„ Той постоянно се е чувствал като нормално момче, което има малко повече пари от връстниците си. Беше му тежко поради всички правила в двореца. От безконечните одумки на медиите. Дори се чудеше дали да не стартира да издава вестник, в който да разкрива истината за себе си и да споделя размислите си за живота. Докато обикаляхме дружно из Щатите, ми сподели, че е влюбен в Южна Африка и че е подготвен да работи там като всеки различен. Веднъж ми призна, че би му харесвало да бъде гид. Той се държа доста почтено, до момента в който бяхме на посещаване в детска болница в Непал, където имаше пациенти с 80 % изгаряния. Беше извънредно тежко, само че Хари беше единственият, който резервира хладнокръвието си и разбра по какъв начин би трябвало да се държи  измежду целия този смут “, хвали го Ребека Инглиш.

Том Бредби също е на страната на херцозите в недружелюбност. „ Двамата с Меган бяха  принудени да се отдръпват поради незадоволително положителното отношение към  тях. Нарекоха ги „ егоистични и  и невнимателни “, когато не съумяха да отидат при принц Филип в болничното заведение “, повдига отново той болезната тематика.  Журналистът бил уверен, че драмата е почнала, откакто от двора съобщили на двамата Съсекс за идните „ съкращения “ на кралския „ щат “. При идващите „ промени “ властови компетенции ще имат единствено монархът, децата и внуците му. В Лондон се счита, че Чарлз ще поеме короната след 2 години, защото Елизабет Втора е предизвестила, че ще се пенсионира на 95. И макар че той в никакъв случай не е имал друго отношение към синовете си, едва ли е прекомерно удивен от изказванията на по-младата си снаха, която обществено твърди, че с купа или не, си остава кралска персона. „ Ние нарушаваме разпоредбите, ние сътворяваме статуквото “, била една от най-дразнещите изречения на някогашната холивудска старлетка.              

Том Бредби обаче е сигурен, че Хари е изразил окончателната си подготвеност да последва Маркъл, едвам след нанесената им засегнатост по Коледа. Както се знае, тогава Елизабет Втора произнесе тирада от бюрото си, на което имаше фотоси на цялата фамилия, само че не и на Хари, Меган и Арчи. „ В този миг той е схванал, че към този момент никой не държи на тях. И по тази причина е отишъл да приказва с баба си за отдръпването “, безапелационен е Бредби.  

Край Темза тези дни цитират позабравени думи от изявление на Хари, в което той споделя, че в фамилията никой не желае да е крал. Те, естествено, предизвикаха неразбиране, а семейството избра да замълчи без коментар. Но какво се крие зад фриволността на по-младия принц? Може би намек за от дълго време плъзналия слух, че Камила търси метод да се разведе с Чарлз, само че да прибере полагащите й се финикийски знаци като някогашна брачна половинка. Някои от биографите в Бъкингам са уверени, че лудата обич сред тях в действителност е била единствено от страна на престолонаследника, а при Камила ставало дума за отдавна  употребявана пристрастеност. Още повече, че и тя като Даяна и Меган Маркъл ужасно се отегчавала от разпоредбите и протокола, по този начин наложителни за целия хайлайф. Пак съгласно анализатори в Лондон единствената, която е наясно какво върви с любовта, е Кейт Мидълтън.  Да бъде херцогиня и бъдеща кралица за нея е задача. Тя постоянно е осъзнавала какви ще бъдат уговорките й. Докато Меган Маркъл през цялото време е била наясно, че гастролът й в кралското семейство няма да продължи прекомерно.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР