Хари и Меган бяха в Европа и това определено беше

...
Хари и Меган бяха в Европа и това определено беше
Коментари Харесай

Тайното бягство на Хари и Меган

Хари и Меган бяха в Европа и това несъмнено беше огромно събитие на фона на обстоятелството, че живеят в Калифорния и не са в блестящи връзки с кралското семейство, намиращо се във Англия.
 Участниците в Invictus Games в поддръжка на принц Хари - за какво недоволстват против кралския двор
Кой застана зад Хари и Меган и против кралския двор

Отново всичко е персонално

Двамата може и да не посетиха Острова, само че това не значи, че след края на игрите Invictus в Дюселдорф не са се срещнали с някой от фамилията. Според разнообразни източници херцозите на Съсекс са подхванали малко и скрито пътешестване до Португалия.

Двамата са кацнали в страната от Германия, след което са се отправили към град Мелидеш в провинция Алентежу. Изборът на място напълно не е инцидентен - точно там от 2022 година живеят през огромна част от годината принцеса Йожени и брачният партньор й Джак Бруксбанк.
 Снимка 575912

Причината е, че Бруксбанк стартира да работи в маркетинг отдела на Costa Terra Golf & Ocean Club - първокласен голф курорт в региона. Братовчедите и Хари още от дребни поддържат положителни връзки между тях.
 Снимка 573748

Макар и къса, спирката в Португалия се е трансформирала в мини сантиментална почивка за Хари и Меган, които пътуваха до Европа без децата си - четиригодишният Арчи и двегодишната Лилибет, пишат Nova Gente.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР