Хари е потърсил услугите на бракоразводни адвокати Принц Хари и

...
Хари е потърсил услугите на бракоразводни адвокати Принц Хари и
Коментари Харесай

Гръм от ясно небе: принц Хари се готви за развод с Меган и спи по хотели?

Хари е потърсил услугите на бракоразводни юристи

Принц Хари и Меган Маркъл се разделят или най-малко по този начин твърди кралският създател Анджела Левин. Левин споделя, че отчуждението сред херцога и херцогинята на Съсекс става все по-голямо.

Появявайки се по Sky News, коментаторката Дейзи Коузенс пък сподели, че Хари е потърсил услугите на бракоразводни юристи и това издава, че с огромната гласност идва и „ огромен напън “. 

Говорейки в шоуто в неделя вечер, Дейзи сподели: " Няма да се изненадам, в случай че нещо от това е правилно. "

Лейди Колин Кембъл, английска телевизионна персона и кралски специалист, наля масло в огъня, откакто разкри, че в последно време Хари отсядал в хотели, а не в фамилния дом.

Според Кембъл, Хари в последно време прекарвал доста време в хотел покрай фамилната къща в Монтесито, Калифорния и в различен хотел в Ел Ей.

Лейди Кембъл също разиска херцога и херцогинята на Съсекс с GB News, където сподели: " В брака се допуска, че има проблеми от известно време. Искам да кажа, чух от пет изцяло надеждни източника, че Хари е извикал юристите преди няколко месеца. "

Ако всичко това е правилно, разпадът в връзките на Хари и Меган се случва малко преди петата годишнина от сватбата им.

Луиз Робъртс, колумнист в News Corp, сподели, че известният кралски иконом Пол Бърел има вяра, че принц Хари остава в брака с Меган единствено поради децата им. Според Луиз, Пол обяснил, че Хари не желае да остане женен за Меган Маркъл, само че целта му е да гледа по какъв начин порастват двете му деца Арчи и Лилибет.

Кралският иконом Пол Бърел поддържа връзка с принц Хари и принц Уилям, откогато майка им принцеса Даяна умря през 1997 година, тъй че е доста забавно да чуем мислите му по този въпрос.

Хората обаче остават скептични към слуховете за развода.

Много новинарски сътрудници и репортери подсетиха на феновете в последните дни, че Хари и Меган имат многомилионна договорка със стрийминг платформата Netflix, за която им би трябвало наличие, и един бракоразвод би трансформирал фрапантно проектите им.

Говорейки за Sky News Australia, Дейзи Коузенс също означи, че светската двойка се нуждае от публично внимание, с цел да продължи да прави наличие за Netflix и Хари да продължи да написа книгите си. Тя сподели: „ Няма да се изненадам, в случай че това в действителност са доста пресметнати приключвания на информация от лагера на Съсекс. [...] Дори самата лейди Колин Кембъл сподели да сме готови, тъй като съвсем всичко, което излиза от лагер Монтесито, е неистина. “

Коузенс също по този начин загатна, че къщата на Хари и Меган коства над 12 милиона $ и има 26 стаи вътре, което повдига въпроса за какво той просто не остане в една от тези стаи, в случай че в действителност има разделяне?
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР