Харесвате себе си такива, каквито сте, денят ще е благополучен.

...
Харесвате себе си такива, каквито сте, денят ще е благополучен.
Коментари Харесай

Харесвате себе си такива, каквито сте, денят ще е благополучен

Харесвате себе си такива, каквито сте, денят ще е сполучлив. Вижте какво вещаят звездите за вас.

Хороскоп 14.12.2022г.
Овен
Овните през днешния ден не би трябвало прекомерно дълго да се двоумят, пробвайки се да оценят всички нюанси на обстановката, с цел да вземат правилно решение. По-добре е да се вслушат в мнението на брачна половинка. Възможно е той да се не напълно логически в разсъжденията си, само че в неговата позиция несъмнено има нещо.
Телец
През първата половина на деня прочувственият декор ще бъде много неустойчив. Настроението на Телците ще бъде изменчиво: ту прекомерно неотстъпчиви и непреклонни, или назад – необичайно отстъпчиви и сговорчиви. Въобще не е желателно да се договаряте през този ден за каквото и да било значимо: ще обещавате прекомерно доста, а да спазите дадена дума ще Ви бъде мъчно. Денят е обвързван с ненужни разноски. Те няма да са обилни, само че все пак по-късно ще съжалявате за икономиите, които не сте създали. Полезен е контакт с деца и те ще Ви заредят с нужната доза оптимизъм.
Близнаци
Звездите Ви дават обещание сполучлив ден. Много скоро ще станат някои промени, които ще повлекат след себе си още по-големи промени, и Вие ще бъдете доста радостни от това. Възможно е в този миг, когато нетърпеливо очаквате сърпрайзите, подготвяни Ви от Вселената, Ващите сътрудници, съседи и родственици се опасяват от неизвесността и търсят безвредно леговище. Бъдете по-добри с тях. Убедете ги, че идните промени ще бъдат потребни за всички.
Рак
Забравете най-накрая всички обиди! Колко може да се прелива от пусто в празно?!!! Вече 10 пъти сте разискали всичко, поискали са Ви амнистия или са загладили своята виновност по някакъв различен метод. Повече никаква изгода няма да получите от тази засегнатост. Ако толкоз Ви се е харесало да се обиждате, измислете някакъв различен мотив.
Лъв
Харесвате себе си такива, каквито сте. Не, в действителност обичате себе си, а това е прелестно! Но също така доста добре Ви е известно, че смисъла на съществуването е самоусъвършенстването, и през днешния ден ще имате за цел да самоусъвършенствате физическата си форма. Направете промяна на своите извършения, а също и на порциона и на остатъка и дефицита на някои типове артикули в него. Хубаво би било, да потърсите нова информация за последните проучвания на връзката сред духа и тялото. Денят е прелестен за демонстрация на делова интензивност, или за къси сантиментални или бизнес- пътувания. Действайте!
Дева
Някакъв човек от известно време Ви кара да въздишате, да се усмихвате и да поглеждате в прозореца със мистериозен израз. Много сте въодушевени и Ви се желае да разкажете за това на целия свят. Но не е нужно да бързате! Още не е време и по тази причина запазете тайната си. Нали би трябвало да се убедите, че възприятията Ви са взаимни?…
Везни
Възможни са проблеми в общуването, а най-вероятни са различията при разискване на въпроси, отнасящи се до пари и скъпи движимости. Развеждащите се съпрузи могат да се скарат вечно, в случай че тъкмо през днешния ден заговорят за подялбата на взаимно добитото имущество. Ако се каните да прекарате този ден дружно с обичания човек, посветете времето на занимания, които да са увлекателни и за двамата. Безделието, дори и да е взаимно, се отразява доста неприятно на настроението и води до нараснала нервност, дори и до настъпателност. В края на деня е допустимо главоболие, а през нощта – безсъница.
Скорпион
Много неща се трансформират, само че за жалост – напълно не постоянно по този начин, както Ви се желае. Но през този ден всяко събитие открива нова опция. Нужно е единствено време, с цел да забележите това, и да се възползвате от новата опция. Наистина, постоянно вземате верни решения, ръководейки се от своята вътрешен глас, само че не постоянно може да обясните на обкръжаващитие (даже и на най- околните си хора), за какво предприемате тази или онази крачка. Успешни ще се окажат покупките, даже и да са спонтанни и непланирани. Даже и множко да похарчите, отново няма да останете с празно портмоне.
Стрелец
Поради ускорената Ви обмяна на веществата, през днешния ден няма гаранция, че ще се чувствате доста удобно. Освен това ще бъдете недоволни от някакви отговорности във финансово и делово отношение и като разследване от това ще спорите с всеки, който Ви се изпречи, само че близките няма да се разсърдят. Освен това през днешния ден Ви чакат приятни срещи, развлечения и ваучър. И в случай че макар общото Ви разположение през днешния ден още сутринта Ви се случи нещо фантастично, постарайте се да си дадете сметка, че не е сън, а действителност.
Козирог
Днес звездите не Ви предлагат да злоупотребявате с алкохола, изключително в наличието на своя обичан човек, и без значение от неговото държание. В случай и на най-малката нетрезвост, ще загубите способността за съответна реакция на дейностите на своята половинка, което може да провокира голям брой недоразумения.
Водолей
За Водолеите през днешния ден са евентуални проблеми, имащи внимателен темперамент. Не е изключено да Ви „ атакуван ” посетители, а Вие да нямате с какво да ги почерпите, или пък сега изобщо да не Ви бъде до това. Не се тормозете и им предложете каквото имате! В креайна сметка никой не Ви задължава да вършиме непотребни разноски, с цел да деянията гостолюбие. А и не обвинявайте за това своята за нищо не отговорна половинка…
Риби
Благодарение на прилива на интелектуална или физическа сила, ще можете да извършите доста потребни неща за фамилията, родителите, или за устрояване на своята територия(дома, фамилията, или селскостопанския имот). Определено е настъпило време, в което по-опростено да гледате на нещата. Затова потърсете измежду цялата блъсканица невъзмутим придружител. Малко реалксация и отмора с индивида, с който се чувствате свободно, ще възвърне Вашето успокоение. Тихото кафе или даже дома(„..доме, доме, сладки доме ”), могат да се окажат най-хубавите хрумвания. Когато мълчанието не е по-приятно от диалозите и смеха, значи сте на нужното място в нужното време и с нужния човек.
Източник: flashnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР