Харесвате ли Джордж Езра, „The Greatest Showman“ и „The Nineteen

...
Харесвате ли Джордж Езра, „The Greatest Showman“ и „The Nineteen
Коментари Харесай

Mastercard запозна Ники с Джордж Езра

Харесвате ли Джордж Езра, „ The Greatest Showman “ и „ The Nineteen Seventy Five “? Искате ли да ги чуете и видите онлайн, само че няматe опция?

Ако шансът е на ваша страна, може да имате шанса да присъствате на Британските музикални награди. Достатъчно е да пазарувате с Младежка или Студентска Mastercard карта на Банка ДСК. Mastercard са спонсор на огромното събитие, а дружно с Банка ДСК са уредници на самодейността за пътешестване до там. Тази наслада е изживял зрелостникът Николай Благоев от София. Срещнахме се с него и с приятелката му Ана-Мария Марковска няколко дни, откакто се завърнаха от Лондон. И двамата бяха доста въодушевени. „ Нека ви опиша по какъв начин се случи това знамение. След като навърших 18 година, започнах да пазаря с Младежка Mastercard карта от Банка ДСК.

Когато чиновник на Банката ми се обади, че името ми е изтеглено от томболата, в първия миг не повярвах, че е истина. Първото, което ми пристигна на разум, беше, че това е телефонна машинация. Помолих да ми се обадят от Банката по–късно. Направих изследване и открих, че в действителност съм спечелил. Баща ми е клиент на Банка ДСК от доста години и той приказва със чиновник от Банката. Когато разбрахме, че е истина, го отпразнувахме на вечеря “, споделя Ники. После избрали и костюм за вечерта. За Лондон той отпътувал с дамата си Ана-Мария. На летището ги очаквал водач, който ги закарал до хотела в Гринуич, тъкмо до известната 0² сцена, където се организират Британските музикални награди BRIT Awards. „ Организацията беше супер.

Отседнахме в прекрасен хотел, разхождахме се из града, а на идната вечер бяха Британските музикални награди. Шоуто бе намерено от Хю Джакман с осъществяване от световната музикална сензация „ The Greatest Showman “. Беше доста зрелищно. Уникално прекарване! Не съм била на подобен концерт. Една от обичаните ми групи беше „ The Nineteen Seventy Five “. Те завоюваха две награди. “, споделя Ана-Мария. Ники доста желал да види онлайн английския реализатор и композитор Джордж Езра и това се случило в паметната вечер. „ Неговата тирада ми направи усещане, беше огромен сладур на сцената. “, споделя Ники. После отишли на афтър празненство, където имало както облечени в публични тоалети, по този начин и младежи с спортни екипи и маратонки. „ Ние с Ана-Мария бяхме от най-добре облечените “, споделя не без горделивост Ники. А пред екраните в България е била строена цялата рода, с цел да гледа премиите и да търси с взор двамата младежи.

Ана-Мария и Ники тази година приключват Американския лицей и ще аплайват в европейски университети. Според тях младежите би трябвало да имат висока финансова просвета. Те приветстват провеждането на Националната финансиада - самодейност на Банка ДСК. „ Имахме един преподавател, който доста държеше да ни научи да ценим парите. Той споделяше: „ Спестявайте колкото можете! “, споделя Ана-Мария. Двамата поемат по нов път, само че в сърцата им постоянно ще остане невероятното прекарване, което им доставиха Британските музикални награди. А пътят към тях е елементарен – постоянното извършване на покупки с Mastercard.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР