Харесваш ли това момиче, но не си сигурен дали изпитва

...
Харесваш ли това момиче, но не си сигурен дали изпитва
Коментари Харесай

Жената знае всичко, включително и това, че си влюбен в нея

Харесваш ли това момиче, само че не си сигурен дали изпитва същото към теб? Притесняваш ли се да заявиш желанията си от боязън да не бъдеш отритнат? Или може би сте другари с него и не искаш да съсипеш вашето другарство?

Истината е, че възприятията би трябвало да се споделят. Да, рискуваме доста, когато го вършим, само че в този живот е по-добре да опиташ, в сравнение с да съжаляваш, че не си. Ако харесваш това момиче би трябвало да му признаеш. Шансът да знае това е доста огромен и ние ще ти покажем по какво да познаеш, че към този момент знае, че ти имаш усеща към нея и  просто ти дава ясни сигнали и чака най-сетне да се откриеш.

 

Знаци, че знае, че си влюбен в нея

 Иска да прекарва повече време с теб

Ако към момента си в другарската зона, това може да бъде още по-важно, в случай че тя непрекъснато желае да прекарвате колкото се може повече време дружно. И не става въпрос за вашата обща компания, а единствено ти и тя. Не е ли малко необичайно? Колкото повече време прекарвате с една жена, толкоз повече ще я опознавате.

Ако тя стартира да разчита на теб от ден на ден и повече, това може да е знак, че търси някой, на който да се облегне, когато има потребност и може подсъзнателно да обмисля концепцията да тръгне с теб, в случай че вижда в теб опора. Като прекарва повече време с теб, тя се пробва да реши дали си коства да се бори за същинска връзка и желае да разбере по какъв начин бихте изглеждали като двойка.

Колкото повече време прекарвате дружно, толкоз по-вероятно е да схванеш какво мисли тя и евентуално тя ще желае да признаеш възприятията си към нея.

Тя стартира физически контакт

Жена, която те харесва и желае да бъде с теб, евентуално ще инициира допиране по-често в сравнение с жена, която в действителност ти е просто другар. Ако тя не обича по принцип да флиртува и още повече постоянно да демонстрира някаква форма на фамилиарност, това е извънредно важен знак. Ако седите един до различен и тя подпира ръката си на рамото ти да вземем за пример, това е доста явен знак, че те харесва.

Докосването е една от най-мощните човешки страсти и постоянно се употребява за усмиряване на възприятието на безпокойствие или неспокойствие. Ако тя стартира да те допира по-често или инициира контакт с теб, евентуално тя е привлечена от теб. Чрез нейното иницииращо допиране, форма на невербален жест, тя желае да те накара да признаеш възприятията си към нея.

Тя ти прави похвали

Ако тя те харесва, тя ще постави старания да ти го каже. Обърни внимание на комплиментите, които прави, защото те могат да бъдат знак, че те харесва повече, в сравнение с си мислиш. Ако сте другари от известно време и тя постоянно е правила похвали, това е още по-добър знак, че тя може да се интересува от теб. Ако ти направи комплимент, тя евентуално ти дава опция да надникнеш в удивителните неща, които вижда в теб.

Комплиментите са метод за изложение на благодарност и любов. Ако тя те харесва, евентуално ще почувства нужда да изрази възприятията си, даже и единствено по дребен метод.

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

Източник: happywoman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР