Харесваме или не семейство Кардашиян-Дженър, няма голямо значение, защото където

...
Харесваме или не семейство Кардашиян-Дженър, няма голямо значение, защото където
Коментари Харесай

Колко пари притежава всеки от семейство Кардашиян-Дженър

Харесваме или не семейство Кардашиян-Дженър, няма огромно значение, тъй като където и да се обърнем, непрестанно се приказва за някой от тях. Факт е, че медиите не стопират да загатват имената им по една или друга причина, защото те бързо се трансфораха в едни от най-влиятелните фамилии в шоубизнеса.

Истината е, че Кардашиян-Дженър съумяха повече от добре да изкарат доста пари от славата, която си завоюваха около риалитито Kepping Up With Kardashians още преди 10 години.

Находчивите дами се ориентираха към модата и козметичния отрасъл и натрупаха удивително положение. Някои от най-младите членове на фамилията даже построиха свои империи за милиони долари. И по всичко проличава, че занапред ще се приказва за тях през идващите години. Да забележим тъкмо какъв брой милиона има всеки един член от фамозното риалити семейство Кардашиян-Дженър, съгласно The Richest.

Роб Кардашиян - 10 милиона $
 Снимка 486887

Клои Кардашиян - 40 милиона $
 Снимка 345060

Кендъл Дженър - 40 милиона $
 Снимка 443568

Кортни Кардашиян - 45 милиона $
 Снимка 443804

Крис Дженър - 90 милиона $
 Снимка 331778

Кейтлин Дженър - 100 милиона $
 Снимка 400889

Ким Кардашиян - 900 милиона $
 Снимка 446810

Кайли Дженър - 1.2 милиарда $
 Снимка 473875

Въпреки че Кание Уест не се е родил Кардашиян, съгласно The Richest той също би трябвало да бъде част от класацията, защото толкоз време към този момент е с Ким Кардашиян, че е като част от фамилията. Да не забравяме, че точно Кание оказа помощ на Ким Кардашиян да стане фешън икона и й даде доста препоръки, що се отнася до нейния жанр и бизнес.
 Снимка 482351

Неоспорим факт е, че Уест има специфичен гений за печелене на пари. Нетната стойност на положението му е оценена на 250 милиона $, които той е натрупал освен с музика, само че и от разнообразни бизнес инициативи.
 Ким Кардашиян, договорът за KKW Beauty и милиардерка ли е към този момент
Милиардерка ли е към този момент Ким Кардашиян

Пореден верен ход
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР